\375 Δηλαδή για να καταλάβω, το δεύτερο «Just the two of us» ήταν καλύτερο από το πρώτο επειδή δεν είχε μικροφωνισμούς; Ή μήπως επειδή είχε περισσότερα playback, με χειρότερο αυτό του Γιώργου Καπουτζίδη με τη Βίκυ Σταυροπούλου που τραγούδησαν το «Υou are the one that Ι want» σαν τα «Σαράντα παλικάρια»; Επιπλέον, παρακάμπτοντας τη διάθεση των κριτών που μοιάζει να είναι ένα βήμα πριν από τον υπνωτισμό, γιατί δεν ντύνετε αυτούς σαν πρωταγωνιστές στο «Γκαλάκτικα» να σκάσει λίγο το χειλάκι μας, αλλά βγάζετε το άχτι σας στους διαγωνιζόμενους οι οποίοι το παίρνουν και στα σοβαρά;

\375 Κύριε Πετράκη μου,χαλαρώστε λιγάκι…Τι…Sunday night fever είναι αυτό; \375 Το ότι έχει χάσει την μπάλα η Ρούλα Κορομηλά είναι πλέον κάτι που δεν θέλει ούτε επισήμανση αλλά ούτε και εξήγηση. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι το αντιλαμβάνονται εκτός από αυτούς που πρέπει. Και ο χρόνος είναι… χρήμα. Κυριολεκτικά όμως.

\375 Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που ανακάλυψαν τη Σπιναλόγκα τα μεσημεριανά.Μόνο τα βότσαλα που βρέχει το κύμα στο νησί δεν έχουν κάνει θέμα!

\375 Αγαπητή Δούκισσα, καλύτερα να μασάς… \375 Το θέμα «Υποδεχτείτε το δεύτερο μωρό στο σπίτι» συζητούσαν την περασμένη Δευτέρα στο «Πρωινό mou» η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.Ηταν να μην πάρουν φόρα αυτοί! Τρέμε Χαριτάτο.Με τίποτε δεν σώνεσαι!..

\375 Αν και για να πούμε την αλήθεια, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Μega αρέσει ούτως ή άλλως. Γιατί έχει δομή, καλή θεματολογία, αυθόρμητους και άμεσους παρουσιαστές που λειτουργούν σαν παρέα, διαθέτει καλή ροή, ζωντάνια και ρολάρει δίχως κωλοτούμπες και ξεκατινιάσματα. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι εκτός από το δίδυμο παρουσιαστών, το οποίο αποδεικνύεται καλή επιλογή, στην οθόνη «γράφει» και η δουλειά του αρχισυντάκτη Γιάννη Καφάτου.

\375 Και για να μην ξεχνιόμαστε.Παιδιά,είναι και ο Αντώνης Βλοντάκης ολυμπιονίκης.Χωνέψτε το μπας και γλιτώσουμε την αποψινή μουρμούρα του…Ολοι μαζί,πάμε! Ζήτω ο Βλοντάκης! Ζήτωωωω! \375 Η Βάνα κι αν εγέρασε…