Νέα υπόθεση που αφορά την προσωπική ζωή του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι προβάλλουν σήμερα ως κύριο θέμα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης: μια 17χρονη Μαροκινή, γνωστή ως «Ρούμπι», φέρεται να αποκάλυψε ότι είχε σεξουαλικές επαφές επί πληρωμή με τον Καβαλιέρε. Εκείνος μιλά για «σκουπίδια των μέσων ενημέρωσης»…

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Fatto Quotidiano» και το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι «la 7», η Μαροκινή (που ονομάζεται Καρίμα και σε μια εβδομάδα πρόκειται να ενηλικιωθεί), σε συνομιλία της με κοινωνικούς λειτουργούς, στην εισαγγελία του Μιλάνου, αποκάλυψε ότι «έλαβε 30.000 ευρώ, μετά από συνάντησή της και σεξουαλική επαφή με τον μεγιστάνα πρωθυπουργό».

Η κοπέλα είχε συλληφθεί με την κατηγορία της κλοπής και, σύμφωνα πάντα με τον ιταλικό Τύπο που επικαλείται συγκεκριμένες μαρτυρίες αστυνομικών ιθυνόντων, για την υπόθεσή της υπήρξε προσωπικό ενδιαφέρον από την προεδρία της κυβέρνησης.

Με τηλεφώνημα, ζητήθηκε να λήξει «αίσια» η υπόθεση και να μπορέσει να δοθεί η Καρίμα για προσωρινή υιοθεσία σε ιταλική οικογένεια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Messaggero, η 17χρονη ήταν παρούσα σε τρία πάρτι στη βίλα του Μπερλουσκόνι στο Άρκορε, στα οποία φέρονται να παρέστησαν και δύο υπουργοί της ιταλικής κυβέρνησης.

Στο μεταξύ, η εισαγγελία του Μιλάνου έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε έρευνα με την κατηγορία προαγωγής στην πορνεία, στην οποία εμπλέκονται ο δημοσιογράφος Εμίλιο Φέντε, (στενός φίλος του «μίστερ τιβί») και ο μάνατζερ γνωστών μοντέλων και ηθοποιών, Λέλε Μόρα.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός, σε δηλώσεις του, από τις Βρυξέλλες, τόνισε ότι «η μόνη του παρέμβαση, στην υπόθεση, στόχευε στην παροχή βοήθειας σε ένα άτομο που έμοιαζε να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Όλα τα άλλα, είναι αναληθή και συκοφαντικά, μιντιακά σκουπίδια».

Ο γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος, Πιερλουίτζι Μπερσάνι, σε σχόλιό του υπογράμμισε ότι «αν τα όσα αναφέρει ο Τύπος επαληθευτούν, τότε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα πρέπει να παραιτηθεί, διότι θα μπορούσε να μετατραπεί σε εκβιάσιμο δημόσιο πρόσωπο».

Οι συνεργάτες του μεγιστάνα-πρωθυπουργού τονίζουν, αντίθετα, ότι «μια υπόθεση κάθε άλλο παρά πολιτική, δεν πρέπει να τύχει υστερόβουλης εκμετάλλευσης».

Σε νέες της δηλώσεις της στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, η «Ρούμπι» προχώρησε την Παρασκευή σε μερική ανασκευή των όσων φέρεται να αποκάλυψε ως τώρα: «Με τον Μπερλουσκόνι δεν έκανα σεξ, είναι γαλαντόμος. Μου δώρισε μόνον, για να με βοηθήσει, ένα περιδέραιο με διαμάντια και 7.000 ευρώ. Υπήρξε, όντως, μια αμοιβαία συμπάθεια, αλλά εκείνος νόμιζε ότι ήμουν 24 ετών» είπε η 17χρονη Καρίμα…