• Αναζήτηση

Ο Ηλίας και οι αδελφές (πόλεις)

Λίγο πριν από τη διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού, ο κοσμικός, τηλεμαϊντανός, bon vivant και μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης , υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη, παραχώρησε τη δική του συνέντευξη, στην Τατιάνα Στεφανίδου. Με φόντο την Ακρόπολη, επιλογή του κ. Ψινάκη επειδή «είναι πολύ σέξι», ακούσαμε πολλά και διάφορα αφασικά. Από εκείνα που κανονικά θα έπρεπε να κάνουν ακόμη και όλους όσοι σκόπευαν να τον ψηφίσουν επειδή τους άρεσε ως …

Λίγο πριν από τη διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού, ο κοσμικός, τηλεμαϊντανός, bon vivant και μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης , υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη, παραχώρησε τη δική του συνέντευξη, στην Τατιάνα Στεφανίδου. Με φόντο την Ακρόπολη, επιλογή του κ. Ψινάκη επειδή «είναι πολύ σέξι», ακούσαμε πολλά και διάφορα αφασικά. Από εκείνα που κανονικά θα έπρεπε να κάνουν ακόμη και όλους όσοι σκόπευαν να τον ψηφίσουν επειδή τους άρεσε ως κριτής στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» να επιλέξουν κάποιον άλλον· κάποιον που δεν θεωρεί ότι η ενασχόληση με τον δήμο προϋποθέτει ασταμάτητο χαβαλέ και ολονύκτια πάρτι με σαμπάνια γύρω από την πισίναέστω, γύρω από τα σπασμένα σιντριβάνια.

Το πιο σουρεαλιστικό όμως ήταν το γιατί τον προσέγγισε ο Κακλαμάνης. Για να επωφεληθεί της δημοτικότητας που έχει αποκτήσει από τις φασαριόζικες εμφανίσεις του στην τηλεόραση ή θεωρώντας ότι αυτό που έλειπε από τους ζέχνοντες δρόμους της Αθήνας είναι ένας διασκεδαστής του πλήθους; Οχι, όλα ξεκίνησαν από την ανάγκη του δημάρχου να φέρει πιο κοντά τους Αθηναίους και τους Φιλιππινέζους, σύμφωνα με τον Ψινάκη, η μητέρα του οποίου κατάγεται από τις Φιλιππίνες.

«Μου ζήτησε ο κ. Κακλαμάνης τη βοήθειά μου για τη σύσφιγξη των σχέσεων των δύο χωρών και των πρωτευουσών τους» είπε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, για να προσθέσει με νόημα και τσαχπινιά «έτσι, κάναμε τη Μανίλα και την Αθήνα… αδελφές». «Αδελφές… πόλεις τις κάνατε» ξελιγώθηκε η βαθιά πολιτικοποιημένη Τατιάνα. Εγώ, την ίδια στιγμή, αναρωτιόμουν αν έχουν περισσέψει αβγά και γιαούρτια στους εξαγριωμένους κατοίκους Αθηναίους.

ΥΓ. Και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας στην εκπομπή της Στεφανίδου, χθες, προβάλλοντας μια χαλαρή, άνετη εικόνα, προσπαθώντας έτσι να διορθώσει το κακό που είχε κάνει η πρόσφατη αδύναμη και αμήχανη εμφάνισή του στο δελτίο ειδήσεων του Μega. Η αλήθεια είναι ότι το α λα Τατιάνα lifestyle έδειχνε να του πηγαίνει περισσότερο από την αμιγώς πολιτική συζήτηση…

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk