Αυτοδιοικητικές ΕκλογέςΑσφαλής εκτίμηση για μεγάλους δήμους και Περιφέρειες στις 21:30

Το βράδυ της Κυριακής 7 Νοεμβρίου θα υπάρχει μια σαφής εκτίμηση για τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών εξέφρασε σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της Singular Logic, κ. Γιάννης Καρακαδάς.

Την εκτίμηση ότι το αργότερο στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής 7 Νοεμβρίου θα υπάρχει μια σαφής εκτίμηση για τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών εξέφρασε σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της Singular Logic, κ. Γιάννης Καρακαδάς.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα συγκέντρωσης αποτελεσμάτων SRT, το οποίο είχε εφαρμοστεί για πρώτη φορά στις εκλογές του 2009.

Βάση του συστήματος αποτελεί ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα έχει στη διάθεσή του ο δικαστικός αντιπρόσωπος και μέσω μιας ασφαλούς και κρυπτογραφημένης διαδικασίας στέλνει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο υπουργείο Εσωτερικών και στη Singular Logic.

Οι ειδικές συσκευές θα διατεθούν στο 20% των εκλογικών τμημάτων για τις 13 περιφέρειες και για τους πέντε μεγαλύτερους δήμους της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Πάτρα, Ηράκλειο).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk