Αίτηση για το διαδικτυακό στοίχημα που σχεδιάζει να απελευθερώσει η κυβέρνηση το 2011 προτίθεται να καταθέσει η Centric, αντιπρόσωπος της βρετανικής Sportingbet για την Ελλάδα. Οπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, κ. Β. Νειάδας , «η Centric θα συμμετέχει στη διαδικασία αδειοδότησης». Η εταιρία εισήλθε στον online αθλητικό στοιχηματισμό στην Ελλάδα το 2007 ενώ αναπτύσσεται στη Σλοβενία, Σλοβακία και Ρουμανία καθώς και πόκερ και καζίνο. Ο στοιχηματισμός στο Διαδίκτυο είναι μια βιομηχανία, που η κυβέρνηση υπολογίζει στα 3 δισ. ευρώ. Το υπουργείο Οικονομικών στην προσπάθειά να αντλήσει επιπλέον έσοδα σχεδιάζει να ρυθμίσει την αγορά ιντερνετικού στοιχήματος εντός του 2011 και να άρει την απαγόρευση επί των τεχνικών ψυχαγωγικών και τυχερών παιχνιδιών, για την οποία άλλωστε πληρώνει πρόστιμο 11,5 εκατ. ευρώ ετησίως στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Στο πρώτο εξάμηνο εφέτος τα καθαρά κέρδη της εταιρείας υποχώρησαν κατά 13,6% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, καθώς η ύφεση έπληξε το εισόδημα των παικτών. Πάντως, η εξαγορά ποσοστού 20% στην εταιρεία διανομής λογισμικού παιχνιδιών CD Μedia και 49% στη Usmar Μanagement που έχει τα δικαιώματα της σουηδικής Unibet στην ελληνική γλώσσα θα αντισταθμίσουν μερικώς την πτώση για το υπόλοιπο του έτους.

Οσον αφορά τα αποτελέσματα της Sportingbet για τη χρήση 2009-2010, εμφάνισε αύξηση κατά 27% στα καθαρά έσοδα, τα οποία ανήλθαν στα 207,5 εκατ. λίρες, ενώ τα στοιχήματα που κατέγραψε η βρετανική εταιρεία κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ ξεπέρασαν τα 50 εκατ. λίρες.