ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ

Παράταση για τη μεταβίβαση των Ναυπηγείων

Ως την ερχόμενη Τετάρτη παρατάθηκε η ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη μεταβίβαση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά από τη γερμανική ΤhyssenΚrupp στην Αbu Dhabi Μar, η οποία προτίθεται να αγοράσει το 75,1% των μετοχών. Οι Αραβες έχουν θέσει μεταξύ των όρων για την εξαγορά να τερματισθεί η εκκρεμότητα με το υποβρύχιο «Παπανικολής» και να παραληφθεί από το Πολεμικό Ναυτικό. Ωστόσο αναβλήθηκε η ύψωση της ελληνικής σημαίας στο υποβρύχιο καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν εκκρεμότητες αναφορικά με την πληρωμή της πρώτης δόσης των 250 εκατ.

Παράταση για  τη μεταβίβαση  των Ναυπηγείων | tovima.gr

Ως την ερχόμενη Τετάρτη παρατάθηκε η ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη μεταβίβαση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά από τη γερμανική ΤhyssenΚrupp στην Αbu Dhabi Μar, η οποία προτίθεται να αγοράσει το 75,1% των μετοχών.

Οι Αραβες έχουν θέσει μεταξύ των όρων για την εξαγορά να τερματισθεί η εκκρεμότητα με το υποβρύχιο «Παπανικολής» και να παραληφθεί από το Πολεμικό Ναυτικό.

Ωστόσο αναβλήθηκε η ύψωση της ελληνικής σημαίας στο υποβρύχιο καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν εκκρεμότητες αναφορικά με την πληρωμή της πρώτης δόσης των 250 εκατ. ευρώ που πρέπει να καταβάλει το Δημόσιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk