ΕΡΕΥΝΑ

Καταναλωτικές αγορές που κρύβουν κινδύνους

Οι αγορές «των επενδύσεων, των συντάξεων και των κινητών αξιών» είναι οι τρεις τομείς που είναι «πιθανότερο να απογοητεύσουν» τους καταναλωτές στην ΕΕ. Δηλαδή να αποδειχθεί ότι οι αγοραστές δεν ήξεραν επί της ουσίας τι αγοράζουν. Αυτά προκύπτουν από έναν «πίνακα αποτελεσμάτων για τις καταναλωτικές αγορές», ο οποίος δημοσιοποιήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες. Μεταξύ των αγορών εμπορευμάτων, τη χαμηλότερη επίδοση είχαν η αγορά «μεταχειρισμένων αυτοκινήτων», η «ένδυση και η υπόδηση» και η αγορά κρέατος.

Καταναλωτικές αγορές  που κρύβουν κινδύνους | tovima.gr

Οι αγορές «των επενδύσεων, των συντάξεων και των κινητών αξιών» είναι οι τρεις τομείς που είναι «πιθανότερο να απογοητεύσουν» τους καταναλωτές στην ΕΕ. Δηλαδή να αποδειχθεί ότι οι αγοραστές δεν ήξεραν επί της ουσίας τι αγοράζουν.

Αυτά προκύπτουν από έναν «πίνακα αποτελεσμάτων για τις καταναλωτικές αγορές», ο οποίος δημοσιοποιήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες. Μεταξύ των αγορών εμπορευμάτων, τη χαμηλότερη επίδοση είχαν η αγορά «μεταχειρισμένων αυτοκινήτων», η «ένδυση και η υπόδηση» και η αγορά κρέατος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk