Πρόστιμα 3,2 δισ. ευρώ από το ΣΔΟΕ

Περισσότερα από 3,2 δισ. ευρώ ήταν τα πρόστιμα που επέβαλε το ΣΔΟΕ το εννεάμηνο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου 2010, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κ. Ι. Καπελέρη . Σύμφωνα με τον ίδιο, την αντίστοιχη περυσινό περίοδο το σύνολο των προστίμων δεν ξεπέρασε τα 1,1 δισ. ευρώ. Ως το τέλος του έτους ο στόχος του ΣΔΟΕ είναι να επιβάλει πρόστιμα κοντά στα 5 δισ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν όλοι οι φορολογούμενοι προσφύγουν στα διοικητικά δικαστήρια θα πρέπει να καταβάλουν το 25% του προστίμου για να προχωρήσει η προσφυγή, δηλαδή 1 δισ.

Πρόστιμα  3,2 δισ. ευρώ  από το ΣΔΟΕ | tovima.gr

Περισσότερα από 3,2 δισ. ευρώ ήταν τα πρόστιμα που επέβαλε το ΣΔΟΕ το εννεάμηνο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου 2010, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κ. Ι. Καπελέρη . Σύμφωνα με τον ίδιο, την αντίστοιχη περυσινό περίοδο το σύνολο των προστίμων δεν ξεπέρασε τα 1,1 δισ. ευρώ. Ως το τέλος του έτους ο στόχος του ΣΔΟΕ είναι να επιβάλει πρόστιμα κοντά στα 5 δισ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν όλοι οι φορολογούμενοι προσφύγουν στα διοικητικά δικαστήρια θα πρέπει να καταβάλουν το 25% του προστίμου για να προχωρήσει η προσφυγή, δηλαδή 1 δισ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk