Με αφορμή το τοπικό ντέρμπι με τη Λάρισα που θα διεξαχθεί το Σάββατο (19.30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε χθες ανακοίνωση με την οποία «απαγορεύει» στους Λαρισαίους να επισκεφθούν την πόλη του Βόλου την ημέρα του αγώνα! « Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου διευκρινίζει πως για τον αγώνα του Σαββάτου Ολυμπιακός ΒόλουΛάρισα, δεν θα διατεθούν εισιτήρια προς πώληση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, για λόγους ασφαλείας. Επίσης ενημερώνει τους φιλάθλους της ΑΕΛ ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στην πόλη και η προσέγγιση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Επίσης τους καλεί να σεβαστούν την απόφαση των διοικήσεων των δύο ΠΑΕ και να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση » αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα. Και σε ρόλο αυτόκλητου… περιφερειάρχη από χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, εκτός από ιδιοκτήτης νυκτερινών κέντρων διασκέδασης και επενδυτής ποδοσφαίρου. Και καλά ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια στους Λαρισαίους, αλλά το ότι «δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στην πόλη (του Βόλου)» με ποια ιδιότητα το «αποφασίζετε και διατάζετε», κύριοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου; Τι είστε; Αστυνομική αρχή ή έστω δημοτικοί ή νομαρχιακοί άρχοντες Μαγνησίας;

Εν τω μεταξύ, στην αντεπίθεση πέρασε ο τέως διεθνής ρέφερι κ. Γιώργος Δαλούκας , ο οποίος έθεσε εαυτόν εκτός πινάκων διαιτησίας μετά τον αγώνα Αρης- Παναθηναϊκός (0-1) και τα όσα δήλωσε εναντίον του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Αλέξη Κούγια, ο θεσσαλός διαιτητής με εξώδικο προς τον κ. Μαρινάκη το οποίο κοινοποίησε στη Σούπερ Λίγκα και σε όλες τις ΠΑΕ, ζητεί από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού να ανασκευάσει τις δηλώσεις που έχει κάνει εναντίον του και να μην αναφέρει ξανά το όνομά του. Ο κ. Δαλούκας παράλληλα έστειλε και επιστολή στην ΕΠΟ, το περιεχόμενο της οποίας σύμφωνα με πληροφορίες θα συζητηθεί στο αυριανό ΔΣ.

Εξάλλου, ο κ. Μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Λίγκας συναντήθηκε χθες με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΠΑΠ ΑΕ κ. Γιάννη Σπανουδάκη . Συζήτησαν τη σύναψη νέας τριετούς χορηγίας, την υπογραφή ατομικών συμβάσεων με τις ΠΑΕ και το αίτημα των μελών της Λίγκας για απόδοση ποσοστού επί του τζίρου των αγώνων Α΄ Εθνικής που περιλαμβάνονται στα κουπόνια του ΟΠΑΠ.