Απαγόρευση Καπνίσματος«Επιλεκτικούς» ελέγχους καταγγέλλoυν οι εστιάτορες

«Επιλεκτικούς» ελέγχους και βεβαιώσεις παραβάσεων του αντικαπνιστικού νόμου από τα όργανα ελέγχου σε βάρος προέδρων ή μελών Διοικητικών Συμβουλίων τοπικών Σωματείων της Ομοσπονδίας, που στοχεύουν στον εκφοβισμό καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων. «Ουδετερότητα» ζητά η ομοσπονδία από τους δημάρχους και τους νομάρχες.

«Επιλεκτικούς» ελέγχους και βεβαιώσεις παραβάσεων του αντικαπνιστικού νόμου από τα όργανα ελέγχου σε βάρος προέδρων ή μελών Διοικητικών Συμβουλίων τοπικών Σωματείων της Ομοσπονδίας, που στοχεύουν στον εκφοβισμό καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.

Η ΠΟΕΣΕ καλεί μάλιστα τους νομάρχες και τους δημάρχους να κρατήσουν «ουδέτερη στάση στην άκαιρη» εφαρμογή του αντικαπνιστικού Νόμου και να μην γίνουν συμμέτοχοι στη διαφορά που έχει προκύψει μεταξύ του κλάδου και του Υπουργείου Υγείας. Οι εστιάτορες και ιδιοκτήτες καταστημάτων κάνουν λόγο για «αφανισμό» δεκάδων χιλιάδων Επαγγελματιών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk