Ο Θεός (είναι) μαζί τους! Σύμφωνα με την εφημερίδα του Βατικανού οι Σίμπσονς, η δημοφιλής οικογένεια κινουμένων σχεδίων, είναι καθολικοί. Οπότε, οι γονείς μπορούν να επιτρέψουν στα παιδιά τους να παρακολουθούν τις περιπέτειές τους. (Και οι ορθόδοξοι γονείς;) «Duo Fertility»: Ετσι ονομάζεται η φορητή συσκευή γονιμότητας που, σύμφωνα με τους βρετανούς ερευνητές που τη δημιούργησαν, είναι εξίσου αποτελεσματική με την τεχνική της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Το κόστος της; Ούτε 600 ευρώ.

Oδηγίες χρήσης: Η γυναίκα τοποθετεί ένα τσιρότοαισθητήρα κάτω από το μπράτσο της. Αυτός καταγράφει τις αλλαγές στη θερμοκρασία της και τις μεταδίδει σε δέκτη ο οποίος, κάνοντας 200.000 μετρήσεις ημερησίως, εντοπίζει τον ακριβή χρόνο της ωορρηξίας. Αν δηλαδή κάποτε τα ζευγάρια συνευρίσκονταν όποτε είχαν διάθεση, τώρα θα το κάνουν όποτε θέλει… ο δέκτης.

Mε δέκτες ή χωρίς, ορισμένοι κάνουν παιδιά και μετά τα ξεχνάνε: Αμερικανός που συνελήφθη σε κατάσταση μέθης δεν είπε στους αστυνομικούς ότι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που είχε εγκαταλείψει λίγο προτού πέσει στα χέρια τους καθόταν το τρίχρονο αγοράκι του. Το παιδί εντοπίστηκε έπειτα από μια ολόκληρη ημέρα, ευτυχώς σε πολύ καλή κατάσταση.

Yπάρχουν παιδιά (τα τυχερά) που παίζουν, αλλά υπάρχουν και παιδιά που εκπαιδεύονται για τους πολέμους του μέλλοντος. Σύμφωνα με καταγγελίες, μικροί Σέρβοι (ηλικίας 11 ως 15 ετών) κατά την παραμονή τους σε κατασκηνώσεις προσκόπων στη Ρωσία έμαθαν να συναρμολογούν όπλα, να πυροβολούν και να ρίχνουν βόμβες. O υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Ερικ Χόλντερ, ο οποίος επισκέπτεται από σήμερα την Κίνα, ζήτησε από το Χονγκ Κονγκ όπου βρισκόταν χθες, την απελευθέρωση του κινέζου νομπελίστα Λιου Σιαομπό.

Δηλώνοντας όμως ότι δεν είναι «καθόλου σίγουρος» ότι θα θίξει το θέμα του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Πεκίνο. Για ευνόητους λόγους…

Κύριε διευθυντά
«Η Ελλάδα πρέπει να πει στους δανειστές της ότι δεν τα χρωστάμε όλα αυτά και δεν τα πληρώνουμε όλα αυτά» πρότεινε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Κ. Αλ. Αλαβάνος για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση. Τόσο απλά! Με την ίδια λογική- λέω εγώ- μήπως να επιβάλλαμε στους ευρωπαίους πιστωτές μας την περαίωση, που είναι τόσο δημοφιλής σε εθνικό επίπεδο; Πόσο (θεωρείτε ότι) είναι το χρέος μας, κύριοι, τόσο; Ωραία… Εμείς σας δίνουμε τα μισά για να το ξεχάσετε και να κάνουμε μια νέα αρχή την οποία θα χαρακτηρίζουν η αμοιβαία εμπιστοσύνη, η υποστήριξη κ.λπ. κ.λπ. Και καθαρίσαμε. Με βρίσκετε πολύ προχωρημένη πολιτικά;

Οσο και τον κ. Αλαβάνο;

Μετά τιμής ΠΑΝΔΩΡΑ