Τις θέσεις του για το διάλογο στην Κεντροδεξιά αναμένεται να παρουσιάσεισήμερα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Η συνέντευξη θα δοθεί λίγα 24ωρα μετά τη συνάντησή του με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών -και στενό συνεργάτη του Κωνσταντίνου Καραμανλή- Πέτρο Μολυβιάτη.

Η «μυστική» συνάντηση που είχαν, την οποία τελικά επιβεβαίωσε ο κ. Καρατζαφέρης, άνοιξε νέο γύρο συζητήσεων για την κεντροδεξιά «πολυκατοικία», πυροδοτώντας νέα κόντρα με τη Νέα Δημοκρατία.

Κύκλοι της ΝΔ επεσήμαναν πως δεν αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτή τη συνάντηση και πως ο πρώην ο κ. Μολυβιάτης είχε ενημερώσει τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως ο κ. Καρατζαφέρης προσπαθεί ανεπιτυχώς το τελευταίο διάστημα να δημιουργήσει θέμα έκφρασης στο χώρο της κεντροδεξιάς και σε αυτή τη λογική, υπάρχουν και σχετικές διαρροές για άνευ σημασίας συναντήσεις του.

«Ο κ. Πέτρος Μολυβιάτης είναι ένας εξαιρετικά ευφυής άνθρωπος. Μακάρι να είχανε μέρος της ευφυΐας του οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά» απάντησαν κύκλοι του ΛΑΟΣ.