«Εμείς θέλουμε οι μουσουλμάνοι να προσεύχονται σε ένα διαμέρισμα,σε έναν χώρο που θα έχουν ελέγξει οι υπηρεσίας Υγείας». Γιατί ως φαίνεται, κατά τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής του ΛΑΟΣ Αδωνι Γεωργιάδη , οι αλλόθρησκοι είναι φορείς μεταδοτικών ασθενειών, επικίνδυνοι για το υπερήφανο και αποστειρωμένο γένος των ορθόδοξων Ελλήνων. Ο λαλίστατος (μέχρις απελπισίας) κύριος Γεωργιάδης στην εμφάνισή του στο «Μega Σαββατοκύριακο» δήλωσε ορθά κοφτά «αν εγώ εκλεγώ περιφερειάρχης,τζαμί δεν θα γίνει», δίνοντας μια ξεκάθαρη ιδέα του πώς αντιλαμβάνεται η παράταξή του τις έννοιες της ανεξιθρησκίας και του σεβασμού των δικαιωμάτων του πολίτη.

«Τα πληρώνει το κορόιδο, ο έλληνας φορολογούμενος όλα αυτά» είπε τέλος, αναφερόμενος στα έξοδα για την περίθαλψη των παράνομων μεταναστών. Για να δώσει και μια ξεκάθαρη ιδέα του πώς στέκεται η παράταξή του απέναντι στον αγώνα των κατατρεγμένων για μια καλύτερη ζωή: με αποκρουστική αυστηρότητα, μικροψυχία και απανθρωπιά.

Ετοιμη επιπλέον να δυναμιτίσει τις διαμάχες ανάμεσα σε εμάς (τους ντόπιους) και τους άλλους (τους οικονομικούς μετανάστες που εισβάλλουν στις ζωές μας), σε μια στιγμή που λόγω οικονομικής στενότητας, λόγω κακής πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων, λόγω λανθασμένων τακτικών σε μεταναστευτικά θέματα, λόγω του ενός ή του άλλου, οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες και εύθραυστες. Να υποθέσουμε ότι σε περίπτωση εκλογής του η Περιφέρεια Αττικής θα περιστοιχίζεται από ηλεκτροφόρα σύρματα;