Επεισόδια σημειώθηκαν, χθες το βράδυ, μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που επέβαιναν (από την Πάτρα) στο πλοίο «OLYMPIC CHAMPION», και περίμεναν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, για να επιβιβαστούν στο ίδιο πλοίο με προορισμό την Ιταλία, εν όψει των αγώνων των ομάδων τους για το Europa League.

Οι οπαδοί έριχναν αντικείμενα μεταξύ τους, παρεμποδίζοντας ταυτόχρονα την ομαλή αποεπιβίβαση και φορτοεκφόρτωση του πλοίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο μέλη του πληρώματος και ένας επιβάτης.

Από τη Λιμενική Αρχή και για λόγους ασφαλείας συνεστήθη στον πλοίαρχο του «OLYMPIC CHAMPION» να απομακρυνθεί για λίγο από το λιμάνι και να περιμένει να καταπλεύσει το «CRUISE OLYMPIA» σημαίας Ιταλίας, το οποίο εκτελούσε το ίδιο δρομολόγιο.

Στις 23.30 χθες, κατέπλευσε στην Ηγουμενίτσα το «CRUISE OLYMPIA», το οποίο παρέλαβε τους οπαδούς, που περίμεναν στο λιμάνι για να επιβιβαστούν με προορισμό την Ιταλία και απέπλευσε κανονικά στις 00.01, με συνολικά 389 επιβάτες.

Μετά τον απόπλου του «CRUISE OLYMPIA», το «OLYMPIC CHAMPION» επανακατέπλευσε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας αποεπιβίβασε και φορτοεκφόρτωσε ομαλά και απέπλευσε την 01.00 σήμερα, με 344 επιβάτες για Ιταλία.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Αντερλεχτ και ο ΠΑΟΚ τη Βιγιαρεάλ την ίδια ημέρα.