Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή τη μη μετακίνηση οπαδών των Ερυθρόλευκων στην Ξάνθη εξέδωσε χθες ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού κ. Πάνο Μπιτσαξή ότι «λειτούργησε με δύο μέτρα και δύο σταθμά» καθώς είχε επιτρέψει αντίστοιχη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο για το ματς με τον Εργοτέλη. Επίσης, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ κάνει λόγο για «πολυήμερη κωλυσιεργία και εσφαλμένη ερμηνεία των νόμων και των κανονισμών» και «υπέρβαση της αρμοδιότητάς του».

Νωρίτερα η ΠΑΕ Ξάνθη είχε καλέσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να μην πάνε στο γήπεδο. Η σχετική ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Μετά την κοινοποίηση προς την ΠΑΕ SΚΟDΑ Ξάνθη της επιστολής του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ.Μπιτσαξή σύμφωνα με την οποία για το παιχνίδι Ξάνθη- Ολυμπιακός απαγορεύεται η μετακίνηση των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού και παράλληλα απαγορεύει στην ΠΑΕ SΚΟDΑ Ξάνθη να διαθέσει εισιτήρια στην ΠΑΕ Ολυμπιακός,η απόφαση της σύσκεψης της Αστυνομίας Ξάνθης την Τρίτη 12.10 ήταν να μη δοθούν εισιτήρια στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον αγώνα αυτό».

Καταλήγοντας η θρακιώτικη ΠΑΕ εξηγούσε: «Για τον λόγο ότι η ομάδα μας δεν διαθέτει μεμονωμένα εισιτήρια παρά μόνο κάρτες μέλους για τους φιλάθλους της, παρακαλούμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να μην έρθουν στο γήπεδο διότι δεν θα μπορέσουν να προμηθευτούν εισιτήρια τη στιγμή που δεν έχουν εκδοθεί και τη στιγμή που ισχύουν οι ως άνω από αποφάσεις του ΓΓΑ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης».