Το πρόβλημα του Ρονάλντο Γκιάρο (ενοχλήσεις στον αστράγαλο) αναγκάζει τον κ. Εκτορ Ραούλ Κούπερ να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του εν όψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ και να ετοιμάσει τον Οριόλ για το κέντρο της άμυνας. Σημαντικές είναι και οι απουσίες του Ρουίζ στην επίθεση, του Πρίττα στη μεσαία γραμμή και του (τιμωρημένου)

Ναφτί. Ολα αυτά δημιουργούν διλήμματα σε ό,τι αφορά τη σύνθεση της ενδεκάδας, αλλά φαίνεται ότι ο κ. Κούπερ έχει βρει τις λύσεις. «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα από τις ποιοτικότερες στην Ελλάδα, που είναι εξαιρετικά επικίνδυνη στην επίθεση. Ωστόσο πιστεύω ότι παρά τις απουσίες μας οι παίκτες που θα κληθούν να τους αντικαταστήσουν είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν, όπως το έκαναν και στο παρελθόν» τόνισε χθες ο αργεντινός τεχνικός των Κιτρίνων.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Σηφάκης θα καθήσει κάτω από τα δοκάρια, Νέτο και Μίσελ θα καλύψουν τα δύο άκρα, ενώ ο Οριόλ φέρεται επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Γκιάρο και να αγωνιστεί στα στόπερ δίπλα στον Λαζαρίδη.

Οι Φατί και Τόχα θα είναι οι δύο ανασταλτικοί μέσοι με τους Χαβίτο, Κάλβο στα άκρα, τον Μενδρινό σε ρόλο επιτελικού χαφ και τον Κόκε κλασικό επιθετικό.

Αυτό ήταν το σχήμα που δοκίμασε τελευταίο, αλλά δεν αποκλείονται και εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής από αυτές που συνηθίζει ο κ. Κούπερ.