Συζητήσεις για τον διάδοχοτου κ. Βουρλούμη στον ΟΤΕ

Για το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον κ. Π. Βουρλούμη στην ηγεσία του ΟΤΕ συζήτησαν χθες το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου με το στέλεχος της Deutsche Τelekom κ. Γκίντο Κέρκοφ. Το υπουργείο Οικονομικών έχει ζητήσει την αντικατάσταση του κ. Βουρλούμη και οι σχετικές συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Ιούνιο. Ο κ. Βουρλούμης έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη στιγμή που δεν τον θέλει ο ένας από τους δύο βασικούς μετόχους, το Ελληνικό Δημόσιο.

Συζητήσεις για  τον διάδοχοτου  κ. Βουρλούμη  στον ΟΤΕ | tovima.gr

Για το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον κ. Π. Βουρλούμη στην ηγεσία του ΟΤΕ συζήτησαν χθες το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου με το στέλεχος της Deutsche Τelekom κ. Γκίντο Κέρκοφ. Το υπουργείο Οικονομικών έχει ζητήσει την αντικατάσταση του κ. Βουρλούμη και οι σχετικές συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Ιούνιο. Ο κ. Βουρλούμης έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη στιγμή που δεν τον θέλει ο ένας από τους δύο βασικούς μετόχους, το Ελληνικό Δημόσιο. Σημειώνεται ότι η πλευρά των Γερμανών επιθυμεί να υπάρχει στην ηγεσία του ΟΤΕ ένα πρόσωπο που θα καλύψει τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου. Οι Γερμανοί επίσης έχουν απόλυτο δικαίωμα στην επιλογή του διευθύνοντος συμβούλου και το Ελληνικό Δημόσιο μπορεί να θέσει βέτο μόνο στην επιλογή του προέδρου του ΟΤΕ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk