«Απραγη» αποχώρησε όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, η αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που κάλεσε ο ΕΣΑΚΕ. Ο πρόεδρος του σωματείου των παικτών τόνισε πως η χρυσή τομή δεν βρέθηκε και ότι αν δεν αλλάξουν τα πράγματα τότε η απεργία δεν πρόκειται να σταματήσει!

«Δυστυχώς φεύγουμε άπραγοι. Σε όλα φαίνεται ότι συμφωνεί ο ΕΣΑΚΕ, αλλά στην ουσία, όταν παίρνουμε ένα-ένα τα θέματα, δε συμβαίνει αυτό. Δε συζητήσαμε καν, μας απείλησαν για την απεργία, η οποία είναι συνταγματικό δικαίωμά μας, όπως και σε κάθε δημοκρατική χώρα. Δε συμφωνούμε με τη λειτουργία του πρωταθλήματος. Υπάρχει βία, διαλύονται ομάδες» σημείωσε αρχικά σχολιάζοντας και τα λεγόμενα του Θανάση Γιαννακόπουλου περί της απεργίας, ενώ πρόσθεσε σε ανάλογο ύφος:

«Δεν είμαστε χουντικοί, έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε απεργία. Πέρυσι είχαμε δέκα θέματα και συμφωνήσαμε στα τέσσερα, φέτος τα υπόλοιπα έξι δε συζητήθηκαν καν. Ξαφνιάστηκαν, όταν είπαμε για απεργία. Θα αρχίσουμε από το μηδέν, με νέες βάσεις και συνθήκες. Είμαστε υπερήφανοι για τη θέση μας. Ένα τέτοιο πρωτάθλημα δε το θέλει ούτε ο κόσμος, δεν είναι ανταγωνιστικό. Τα αιτήματά μας ισχύουν σ’ όλη την Ευρώπη».

Για το ενδεχόμενο του λοκ άουτ, απάντησε: «Aυτή είναι μία λύση απελπισίας. Αν δε συμφωνούν, ας κάνουν λοκ άουτ. Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, δε θα σταματήσουμε την απεργία».

O ΠΣΑΚ εκπροσωπήθηκε από τους Λάζαρο Παπαδόπουλο (πρόεδρος), Γιώργο Παυλίδη (μέλος), Κώστα Αλεξανδρίδη (γενικός διευθυντής), Γιάννη Ζαφειρόπουλο (νομικός σύμβουλος).

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στη Γ.Σ δια του Γενικού του Διευθυντή Χρήστου Σταυρόπουλου.