Θέατρο ΚιβωτόςΟ Αντωνάκης και η Ελενίτσα επιστρέφουν

«Δεν άλλαξε τίποτε από τότε μέσα μας- ίσως άλλαξε γύρω μας. Γι΄ αυτό και θέλουμε η παράσταση να βγάλει το αίσθημα εκείνης της εποχής». Ο Γιάννης Μπέζος, ο Αντωνάκης στο έργο του Γιώργου Τζαβέλλα «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», μαζί με την Ελενίτσα της Ναταλίας Τσαλίκη και τον υπόλοιπο θίασο, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα στο θέατρο Κιβωτός. «Το θέμα του έργου δεν είναι ο γάμος, αλλά η μάχη των δύο φύλων, την οποία αντιμετωπίζει από την πλευρά της κωμωδίας, όπως λέει ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ η πλευρά του δράματος συνυπάρχει».

«Δεν άλλαξε τίποτε από τότε μέσα μας- ίσως άλλαξε γύρω μας. Γι΄ αυτό και θέλουμε η παράσταση να βγάλει το αίσθημα εκείνης της εποχής». Ο Γιάννης Μπέζος, ο Αντωνάκης στο έργο του Γιώργου Τζαβέλλα «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», μαζί με την Ελενίτσα της Ναταλίας Τσαλίκη και τον υπόλοιπο θίασο, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα στο θέατρο Κιβωτός. «Το θέμα του έργου δεν είναι ο γάμος, αλλά η μάχη των δύο φύλων, την οποία αντιμετωπίζει από την πλευρά της κωμωδίας, όπως λέει ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ η πλευρά του δράματος συνυπάρχει». Μαζί με πέντε τραγούδια που έγραψε η Δήμητρα Γαλάνη σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου , το θεατρικό του Τζαβέλλα, το οποίο το σημερινό κοινό γνώρισε μέσα από την ομότιτλη ταινία, ανεβαίνει ως «κωμωδία μετ΄ ασμάτων» στις 22 Οκτωβρίου, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μπέζου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk