Η γνωστή σταρ της ποπ μουσικής Κριστίνα Αγκιλέρα κατέθεσε σήμερα αίτηση διαζυγίου για να τερματίσει τον γάμο της μετά από πέντε χρόνια με τον Τζόρνταν Μπράτμαν, στέλεχος της μουσικής βιομηχανίας.

Επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές, η 29χρονη Αγκιλέρα κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Aντζελες δύο μέρες μετά την ανακοίνωση ότι εκείνη και ο Μπράτμαν έχουν χωρίσει από τις αρχές του χρόνου.

Το ζευγάρι έχει ένα δίχρονο γιο, τον Μαξ, και επιδιώκει την κοινή κηδεμονία του παιδιού, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που δημοσιεύονται στον ιστότοπο των διασημοτήτων ΤΜΖ.com.

Το περιοδικό «Us Weekly» δημοσίευσε την Τρίτη ότι η τραγουδίστρια του «Beautiful» και ο σύζυγος της ζουν χωριστά εδώ και αρκετούς μήνες αλλά δεν έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε διαζύγιο.

Ο ιστότοπος επικαλούμενος καλά πληροφορημένες πηγές που δεν κατονομάζει γράφει ότι «το ζευγάρι είναι περισσότερο φίλοι παρά σύζυγοι».
Στα έγγραφα του διαζυγίου αναφέρουν ότι τόσο εκείνη όσο και ο Μπράτμαν έχουν χωρίσει από το Σεπτέμβριο.

Η Αγκιλέρα, που με το ξεκίνημα της είχε τεράστια επιτυχία με το «Genie in a Bottle», παντρεύτηκε τον Μπράτμαν το Νοέμβριο του 2005. Για πρώτη φορά είχαν συναντηθεί το 2002 όταν οΤζόρνταν εργαζόταν στην εταιρία που είχε την παραγωγή των δίσκων της Αγκιλέρα.

Η πρώην τινέιτζερ σταρ της Ντίσνεϊ, η Αγκιλέρα, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη της ταινία, το μιούζικαλ «Burlesque».