Στην κατοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη περνάει σταδιακά η Θρύλος Α.Ε., μετά την συνάντηση που είχε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει την εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων του Ρέντη, δίνοντας ένα μεγάλο ενοίκιο στον Ερασιτέχνη.

Διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας θα οριστεί ένας εκ των συνεργατών του Μαρινάκη, ο Γιώργος Παύλου, που είναι διευθυντής των εγκαταστάσεων στου Ρέντη.

Οι δύο άντρες είχαν συνάντηση, μετά την επιστροφή του Κόκκαλη από τις ΗΠΑ, για να συζητήσουν θέματα της ομάδας, ενώ παρουσιάστηκαν και ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία της στον αγωνιστικό τομέα.

Παράλληλα, προχωράει και η διαδικασία μετάβασης του 50% της Καραϊσκάκης Α.Ε., κάτι που πιθανότατα θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2010, καθώς υπάρχουν διαδικαστικά θέματα, ενώ παράλληλα δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη για το ποσοστό του Λαυρεντιάδη.

Στην τελική ευθεία η ΑΜΚ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται και το θέμα για την ολοκλήρωση της ΑΜΚ. Πέρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα, έγινε αναφορά στην κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ερασιτέχνης και στο πως οι δύο άντρες μπορούν να βοηθήσουν, αλλά και στην ανάγκη τα τμήματα πλέον να λειτουργούν βάσει εσόδων, προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις.

Αρχικά, στόχος είναι να βρεθούν χρήματα από γνωστούς χρηματοδότες (Γλου, Κόκκαλη, Μαρινάκη και Αγγελόπουλους) και στη συνέχεια να υπάρξει μία μαζική συμμετοχή του κόσμου, μέσω μίας διαφορετικής αντιμετώπισης του θέματος των μελών.

Προσπαθούν για τα Πηγάδια

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» θα έχει επαφή την Τετάρτη με την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και με την ακριτική ΠΑΕ, προκειμένου να ανοίξει η θύρα των φιλοξενούμενων για φιλάθλους της ομάδας που θα πάνε μεμονωμένα στο γήπεδο.

Οι πειραιώτες ζητάνε να γίνει ότι συνέβη στο Παγκρήτιο, στον αγώνα του Εργοτέλη με τον Παναθηναϊκό, καθώς θεωρούν ότι δεν μπορεί να λειτουργεί διαφορετικά η μία αστυνομική διεύθυνση από την άλλη.

Απάντηση σε Μπιτσαξή

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα απαντήσει στην επιστολή του γ.γ. Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, θεωρώντας ότι η Γενική Γραματεία Αθλητισμού έχει κάνει δύο λάθη.

Το ένα έχει να κάνει με την αναφορά στις εκθέσεις της Αστυνομίας, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με την αναφορά του στη φράση «συνήθη στα γήπεδα περιστατικά», που χρησιμοποίησε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού στην επιστολή του, αφού αυτή αφορούσε τα καπνογόνα και όχι τα εκτεταμένα επεισόδια.

Πολύ δύσκολα ο Ουρτάδο

Πολύ δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου (19:30) με την Ξάνθη στα Πηγάδια ο Μοϊσές Ουρτάδο. Ο ισπανός μέσος θα ακολουθήσει τρέξιμο με πάνινο παπούτσι, ενώ από την Πέμπτη θα φορέσει ποδοσφαιρικό παπούτσι, για να διαπιστώσει το ιατρικό επιτελείο πώς θα αντιδράσει το πόδι του.

Οπως όλα δείχνουν, ο 29άχρονος παίκτης θα είναι απόλυτα έτοιμος και θα βρίσκεται στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ντέρμπι με τον Αρη στο Καραϊσκάκη.