Συμβούλιο Επικρατείας Αναβλήθηκε η εκδίκαση φολορογικών υποθέσεων του Βοσκόπουλου

Η οφειλή του τραγουδιστή στην Εφορία ανέρχεται στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τις προσαυξήσεις. Το χρέος οφείλεται στην επιβολή των προστίμων και τις προσαυξήσεις που επιβλήθηκαν στον Βοσκόπουλο, λόγω της μη έκδοσης δελτίων παροχής υπηρεσιών για τις αμοιβές από τα νυκτερινά κέντρα της Αθήνας και της συμπρωτεύουσας, κ.λπ.

Στο Β΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας αναβλήθηκε, για της 27 Οκτωβρίου 2010, η εκδίκαση των αιτήσεων του Τόλη Βοσκόπουλου, με τις οποίες αμφισβητεί τα εισοδήματα και τα πρόστιμα που του καταλογίζει η Εφορία για την περίοδο 1993 -1997.

Η οφειλή του τραγουδιστή στην Εφορία ανέρχεται στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τις προσαυξήσεις.

Το χρέος οφείλεται στην επιβολή των προστίμων και τις προσαυξήσεις που επιβλήθηκαν στον Βοσκόπουλο, λόγω της μη έκδοσης δελτίων παροχής υπηρεσιών για τις αμοιβές από τα νυκτερινά κέντρα της Αθήνας και της συμπρωτεύουσας, κ.λπ.

Οι υποθέσεις ήταν να συζητηθούν σήμερα στο ΣτΕ, αλλά αναβλήθηκαν αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο, λόγω κωλύματος του εισηγητή Ι. Γράβαρη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk