Την 1η Νοεμβρίου τα σημειώματα για περαίωση

Την 1η Νοεμβρίου 2010 θα σταλούν μαζικά όλα τα σημειώματα της περαίωσης, και όσοι από τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις θελήσουν να ενταχθούν στην περαίωση θα πρέπει να προσέλθουν στην τράπεζα από τις 12 Νοεμβρίου ως τις 18 Νοεμβρίου. Αυτό δήλωσε χθες ο γενικός γραμματέας φορολογικών και τελωνειακών θεμάτων κ. Δ. Γεωργακόπουλος , ενώ για το θέμα των αυξήσεων των συντελεστών ΦΠΑ ανέφερε ότι «δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη σε ποια προϊόντα θα ανέβει. Τα βασικά αγαθά πάντως θα θιγούν τελευταία».

Την 1η Νοεμβρίου τα σημειώματα για περαίωση | tovima.gr

Την 1η Νοεμβρίου 2010 θα σταλούν μαζικά όλα τα σημειώματα της περαίωσης, και όσοι από τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις θελήσουν να ενταχθούν στην περαίωση θα πρέπει να προσέλθουν στην τράπεζα από τις 12 Νοεμβρίου ως τις 18 Νοεμβρίου. Αυτό δήλωσε χθες ο γενικός γραμματέας φορολογικών και τελωνειακών θεμάτων κ. Δ. Γεωργακόπουλος , ενώ για το θέμα των αυξήσεων των συντελεστών ΦΠΑ ανέφερε ότι «δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη σε ποια προϊόντα θα ανέβει. Τα βασικά αγαθά πάντως θα θιγούν τελευταία». Ο κ. Γεωργακόπουλος είπε, επίσης, ότι οι στόχοι που έχουν τεθεί στον προϋπολογισμό θα επιτευχθούν ως το τέλος του χρόνου, με τα έσοδα να ενισχύονται από την περαίωση, το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων, τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας κτλ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk