Μπόνους – ρεκόρ στη Wall Street

Μπόνους, πριμ και stock options που φθάνουν συνολικά τα 144 δισ. δολάρια αναμένεται να ενθυλακώσουν εφέτος τα golden boys της Wall Street (στη φωτογραφία στιγμιότυπο από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης). Πρόκειται για έκτακτες αμοιβές ρεκόρ, σύμφωνα με έρευνα της Wall Street Journal. Το 2009, μεσούσης της κρίσεως, τα στελέχη των μεγαλύτερων επενδυτικών τραπεζών και εν γένει χρηματοοικονομικών εταιρειών που εδρεύουν στο οικονομικό κέντρο της Νέας Υόρκης είχαν ενθυλακώσει 139 δισ.

Μπόνους, πριμ και stock options που φθάνουν συνολικά τα 144 δισ. δολάρια αναμένεται να ενθυλακώσουν εφέτος τα golden boys της Wall Street (στη φωτογραφία στιγμιότυπο από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης). Πρόκειται για έκτακτες αμοιβές ρεκόρ, σύμφωνα με έρευνα της Wall Street Journal. Το 2009, μεσούσης της κρίσεως, τα στελέχη των μεγαλύτερων επενδυτικών τραπεζών και εν γένει χρηματοοικονομικών εταιρειών που εδρεύουν στο οικονομικό κέντρο της Νέας Υόρκης είχαν ενθυλακώσει 139 δισ. δολάρια. Εφέτος, δηλαδή, θα λάβουν μπόνους αυξημένα κατά 4%. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, ο τζίρος 29 εκ των 35 εταιρειών που καλύπτει η έρευνα, αναμένεται να αυξηθεί εφέτος κατά 3% και να φθάσει τα 448 δισ. δολάρια.«Στη Wall Street το χρήμα δεν κοιμάται για πολύ»σχολιάζει εύστοχα o «Μonde».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk