Μέχρι τις 16 Οκτωβρίου Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για ίση μεταχείριση ανδρών-γυναικών στην εργασία

Μέχρι το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, θα διαρκέσει η Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου με τίτλο «Εφαρμογή της αρχής των ίσων ευκαιριών και της ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών σε θέματα εργασίας και απασχόλησης-Εναρμόνιση της κείμενης νομοθεσίας με την Οδηγία 2006/54/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 5ης Ιουλίου 2006 και άλλες συναφείς διατάξεις»

<b>Μέχρι τις 16 Οκτωβρίου </b>Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για ίση μεταχείριση ανδρών-γυναικών στην εργασία | tovima.gr

Μέχρι το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, θα διαρκέσει η Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου με τίτλο «Εφαρμογή της αρχής των ίσων ευκαιριών και της ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών σε θέματα εργασίας και απασχόλησης-Εναρμόνιση της κείμενης νομοθεσίας με την Οδηγία 2006/54/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 5ης Ιουλίου 2006 και άλλες συναφείς διατάξεις».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης έθεσε την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου σε Δημόσια Διαβούλευση το Σχέδιο Νόμου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk