Μαραθώνια ήταν η συζήτηση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θόδωρου Ζαγοράκη με τους εκπροσώπους των 34 συνδέσμων οργανωμένων οπαδών που εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με «καυστικό» περιεχόμενο μετά την ήττα από τον Αρη στην Τούμπα. Οι εκπρόσωποι των συνδέσμων τόνισαν ότι θα μπορούσαν να αποφευχθούν κάποιοι χαρακτηρισμοί στην πρώτη ανακοίνωση ενώ ο κ. Ζαγοράκης επισήμανε ότι δέχεται την καλόπιστη κριτική αποδεχόμενος τα λάθη του στη διάρκεια της θητείας του. Τους είπε μάλιστα ότι « η πόρτα μου είναι ανοιχτή κι εγώ ο ίδιος δεν αρνήθηκα τον διάλογο σε κανέναν ». Στη συζήτηση τέθηκε το ζήτημα της αποχώρησης του κ. Ζήση Βρύζα από τον ΠΑΟΚ, εκφράστηκε μια γενικότερη ανησυχία για την πορεία της ομάδας στην τρέχουσα σεζόν, αλλά ο κ. Ζαγοράκης αρκέστηκε να πει ότι περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον προπονητή κ. Παύλο Δερμιτζάκη. Συζητήθηκε επίσης το θέμα της αντιμετώπισης των οπαδών και κυρίως εξαιτίας της αλόγιστης χρήσης χημικών. Τέλος, δόθηκε η διαβεβαίωση από τους συνδέσμους προς τον πρόεδρο ότι « με την ανακοίνωση δεν υπήρξε πρόθεση να σε εξαναγκάσουμε σε αποχώρηση. Δεν θέλουμε να φύγεις ». Γενικώς διαπιστώθηκε μια διάθεση να εκτονωθεί η κατάσταση εν όψει των δύσκολων υποχρεώσεων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Χάνει τα ντέρμπι ο Πρίττας
Στον Αρη, ο τραυματισμός του Σάκη Πρίττα στην εθνική ομάδα αποδείχτηκε τελικά πολύ πιο σοβαρός απ΄ ό,τι αρχικά εκτιμήθηκε. Ο διεθνής μέσος εξετάστηκε από τον γιατρό των Κιτρίνων κ. Βαγγέλη Πανταζή που διαπίστωσεότι ο παίκτης θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για έναν μήνα. « Είχε μία άσχημη πτώση, η οποία του προκάλεσε κάκωση στο σημείο που ενώνεται ο ώμος με την κλείδα. Επήλθε ρήξη συνδέσμων, αλλά το ευτυχές είναι ότι δεν θα χρειαστεί χειρουργείο » απεφάνθη ο κ. Πανταζής.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο 31χρονος μέσος δεν θα απουσιάσει μόνο από το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον πρώτο αγώνα του Γιουρόπα Λίγκ με τη Λεβερκούζεν, στις 21 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Θα χάσει ακόμη το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 24/10 και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στις 30/10 στο «Κλ. Βικελίδης». Με δεδομένη την τιμωρία του Ναφτί, ο κ. Εκτορ Ραούλ Κούπερ αναζητεί ήδη λύσεις στη θέση του ανασταλτικού μέσου αφού διαθέτει μόνο έναν κλασικό αμυντικό χαφ, τον Φατί.