Ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα το ερχόμενο καλοκαίρι έχει δείξει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ήδη συζητήσεις με τον 29χρονο αμυντικό, ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών.

Από την μεριά του ο παίκτης της Μπολόνια, δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα κόκκινα. Η διοίκηση Μαρινάκη έχει δώσει το μήνυμα στον Μόρα να κάνει τίποτα πριν μιλήσει με τους ερυθρόλευκους.

Το συμβόλαιο του Μόρα λήγει το καλοκαίρι, αλλά ο παίκτης έχει το δικαίωμα από τον Ιανουάριο να διαπραγματευθεί και να κλείσει σε ομάδα της αρεσκείας του ενόψει του καλοκαιριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έλληνας αμυντικός δεν έχει παίξει φέτος σε κάποιο παιχνίδι της Μπολόνια, καθώς βρίσκεται σε… καραντίνα επειδή δε δέχτηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του.

Συζητήσεις με Τοροσίδη και Αβράαμ

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει τις πρώτες συζητήσεις με τους Βασίλη Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο για την ανανέωση των συμβολαίων τους που λήγουν σε τρία και δύο χρόνια αντίστοιχα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του Φετφατζίδη ότι θέλει να δέσει από τώρα τα βασικά στελέχη της ομάδας και σίγουρα οι Τοροσίδης και Αβράαμ Παπαδόπουλος λογίζονται ως βασικά μέλη της ομάδας.

Ο Τοροσίδης έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με ρήτρα που αγγίζει τα 7 εκ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου τελειώνει σε δύο χρόνια, χωρίς να υπάρχει κάποια ρήτρα.

Η σκέψη του Μαρινάκη είναι να τους προταθεί ανανέωση των συμβολαίων τους με αυξημένες αποδοχές που θα φθάνουν τις 500.000 ευρώ για τον καθένα ξεχωριστά. Επίσης αναμένεται να αυξηθεί η ρήτρα του Τοροσίδη, καθώς και να προστεθεί ρήτρα στο συμβόλαιο του Αβράαμ.