Τριτοκοσμική εικόνα Απομακρύνονται παράνομες πινακίδες και από ιδιωτικούς χώρους

Ξεκίνησε η απομάκρυνση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων και από ιδιωτικούς χώρους. αρχή έγινε το πρωί στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο μήκος της μαραθώνιας διαδρομής, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Νίκου Σηφουνάκη.

Ξεκίνησε η απομάκρυνση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων και από ιδιωτικούς χώρους. αρχή έγινε το πρωί στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο μήκος της μαραθώνιας διαδρομής, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Νίκου Σηφουνάκη.

Ο κ. Σηφουνάκης, επισήμανε ότι η επιβολή προστίμων σε διαφημιστές και διαφημιζόμενους θα συνεχιστεί και εάν επιχειρηθεί να ξανατοποθετήσουν παράνομες διαφημιστικές πινακίδες από τα σημεία που έχουν αποξηλωθεί θα ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία.

Χαρακτήρισε, ακόμα, απαράδεκτη την κατάσταση στους δρόμους με τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, και τόνισε ότι δίνει «μια τριτοκοσμική εικόνα» για την χώρα μας, ενώ παραβιάζει τους κανόνες οδικής ασφάλειας.

Στην απομάκρυνση παρίστατο ο περιφερειάρχης Αττικής, κ. Ηλίας Λιακόπουλος, και αρμόδιος εισαγγελέας κατ’ εκτέλεση της απόφασης του Αρείου Πάγου για την αποξήλωση των διαφημιστικών πινακίδων και από τους ιδιωτικούς χώρους, οικόπεδα, ταράτσες κτηρίων και αλλού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk