Διαγραφή Λυμπέρη και ΑΒ από το ΧΑ

Τη διαγραφή από το ΧΑ των μετοχών των εταιρειών Εκδόσεις Λυμπέρη και Βασιλόπουλος ύστερα από απόφαση των γενικών συνελεύσεων των μετόχων τους, ενέκρινε χθες το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Επίσης ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας των εταιρειών Τhema Finance ΑΕΕΔ με έδρα τo Χαλάνδρι, Ανάλυση Σύνθεση ΑΕΕΔ με έδρα τη Σπάρτη και ΡF Capital ΑΕΕΔ με έδρα τη Γλυφάδα, ύστερα από απόφαση των γενικών συνελεύσεων των μετόχων τους. Παράλληλα, επέβαλε πρόστιμο 120.

Διαγραφή  Λυμπέρη  και ΑΒ  από το ΧΑ | tovima.gr

Τη διαγραφή από το ΧΑ των μετοχών των εταιρειών Εκδόσεις Λυμπέρη και Βασιλόπουλος ύστερα από απόφαση των γενικών συνελεύσεων των μετόχων τους, ενέκρινε χθες το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Επίσης ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας των εταιρειών Τhema Finance ΑΕΕΔ με έδρα τo Χαλάνδρι, Ανάλυση Σύνθεση ΑΕΕΔ με έδρα τη Σπάρτη και ΡF Capital ΑΕΕΔ με έδρα τη Γλυφάδα, ύστερα από απόφαση των γενικών συνελεύσεων των μετόχων τους.

Παράλληλα, επέβαλε πρόστιμο 120.000 ευρώ στην Σάρρος Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ διότι μεταξύ άλλων δεν είχε λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των συμφερόντων των πελατών της Επέβαλε, τέλος, πρόστιμο 1.000 ευρώ στην ΑΕΔΑΚ Μillennium διότι διαπιστώθηκαν αποκλίσεις στην πολιτική προμηθειών της μεταξύ των μεριδιούχων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk