Αλέξης Τσίπρας«Κάνει έγκλημα που κατεβαίνει ο Αλαβάνος»

Σφοδρή επίθεση κατά του κ. Αλ. Αλαβάνου εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας , ο οποίος τον κατηγόρησε ότι για ένα « προσωπικό γινάτι» και με αντιπαραθετικό πολιτικό σχέδιο κόβει τη δυναμική που αναπτύσσεται γύρω από το ψηφοδέλτιο του κ. Αλ. Μητρόπουλου για την Περιφέρεια Αττικής.

Σφοδρή επίθεση κατά του κ. Αλ. Αλαβάνου εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας , ο οποίος τον κατηγόρησε ότι για ένα « προσωπικό γινάτι» και με αντιπαραθετικό πολιτικό σχέδιο κόβει τη δυναμική που αναπτύσσεται γύρω από το ψηφοδέλτιο του κ. Αλ. Μητρόπουλου για την Περιφέρεια Αττικής. Οπως είπε o κ. Τσίπρας μιλώντας στο Μega, αν το 5% που καταγράφει σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ο κ. Αλαβάνος ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής υπήρχε ως δυναμική στην υποψηφιότητα του κ. Μητρόπουλου, ο κ. Μητρόπουλος «θα ήταν με τα τσαρούχια στον δεύτερο γύρο. Και στον δεύτερο γύρο θα έβγαινε απέναντι στον κυβερνητικό υποψήφιο και θα αμφισβητούνταν από τα αριστερά η κυβερνητική πολιτική». Γι΄ αυτό, τόνισε ο κ. Τσίπρας, η υποψηφιότητα Αλαβάνου είναι «πολιτικό έγκλημα». Οπως είπε χαρακτηριστικά, «για ένα προσωπικό γινάτι ή για ένα πολιτικό σχέδιο αντιπαραθετικό με το κόμμα που τον στήριξε, που επί 20 χρόνια τον είχε ευρωβουλευτή, που επί πέντε χρόνια τον είχε πρόεδρο, κατεβαίνει στην Περιφέρεια Αττικής ο κ. Αλαβάνος και κόβει τη δυνατότητα να αμφισβητηθούν το μνημόνιο και η κυβερνητική πολιτική από τα αριστερά…».

Από την πλευρά του, ο κ. Αλαβάνος απέφυγε να σχολιάσει τις αναφορές του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και όταν ρωτήθηκε χθες από «Το Βήμα» περιορίστηκε να δηλώσει: «Δικός μας αντίπαλος είναι η κυβέρνηση».

Στην Κουμουνδούρου πάντως η ηγετική ομάδα έχει στραμμένο το βλέμμα και στην υποψηφιότητα του κ. Ι. Δημαρά . Θεωρούν ότι δεν εκφράζει διεργασίες διαφωνούντων του ΠαΣοΚ που αντιδρούν στην κυβερνητική πολιτική από τα αριστερά αλλά μια ανώδυνη επιλογή που «δεν απειλεί το σύστημα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk