Σύντομα

* ΜLS Πληροφορική: Η εισηγμένη εταιρεία ανακοίνωσε ότι προτίθεται να προβεί σε πώληση 335.000 ιδίων μετοχών, ήτοι ποσοστό 2,7% του μετοχικού κεφαλαίου της, με κατώτατη τιμή πώλησης τα 2,22 ευρώ ανά μετοχή. Η πώληση των εν λόγω μετοχών (placement) θα πραγματοποιηθεί εντός του χρονικού διαστήματος από 29.9.2010 έως 4.10.2010 * Ρrelium ΑΕΠΕΥ: Ενα νέο αμοιβαίο κεφάλαιο προωθεί στην αγορά η Ρrelium Ιnvestment Services ΑΕΠΕΥ. Πρόκειται για το αμοιβαίο κεφάλαιο Ρrelium (LF) Τotal Return Fund, προϊόν της συνεργασίας με τη Εurobank ΕFG Fund Μanagement Company (LUΧ) S.

Σύντομα | tovima.gr

* ΜLS Πληροφορική: Η εισηγμένη εταιρεία ανακοίνωσε ότι προτίθεται να προβεί σε πώληση 335.000 ιδίων μετοχών, ήτοι ποσοστό 2,7% του μετοχικού κεφαλαίου της, με κατώτατη τιμή πώλησης τα 2,22 ευρώ ανά μετοχή. Η πώληση των εν λόγω μετοχών (placement) θα πραγματοποιηθεί εντός του χρονικού διαστήματος από 29.9.2010 έως 4.10.2010 * Ρrelium ΑΕΠΕΥ: Ενα νέο αμοιβαίο κεφάλαιο προωθεί στην αγορά η Ρrelium Ιnvestment Services ΑΕΠΕΥ. Πρόκειται για το αμοιβαίο κεφάλαιο Ρrelium (LF) Τotal Return Fund, προϊόν της συνεργασίας με τη Εurobank ΕFG Fund Μanagement Company (LUΧ) S.Α., εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων με έδρα το Λουξεμβούργο. Η επενδυτική στρατηγική του Ρrelium (LF) Τotal Return Fund σχεδιάστηκε για να παρέχει στο αμοιβαίο κεφάλαιο την ευελιξία να προσαρμόζεται στις εκάστοτε συνθήκες της αγοράς. Απευθύνεται σε επενδυτές που επιθυμούν να τοποθετηθούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να επωφεληθούν από την εναλλαγή της στρατηγικής του από επιθετική σε αμυντική και αντίστροφα, σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες που διέπουν τα αμοιβαία κεφάλαια.

* Upsolar: Την προμήθεια του βασικού εξοπλισμού αναλαμβάνει ο διεθνής κατασκευαστικός οίκος φωτοβολταϊκών πλαισίων Upsolar, σε ένα ακόμη φωτοβολταϊκό έργο ύψους 2 ΜW, που αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας Solar Gate και ξεκινά να υλοποιείται τον ερχόμενο Οκτώβριο στον νομό Λακωνίας. Ο τύπος των πανέλων που θα χρησιμοποιηθεί είναι ο UΡ-Μ27ΟΡ.

* ΑLΒΑ: Ολοκληρώθηκε για 18η χρονιά το Career Forum του ΑLΒΑ στις εγκαταστάσεις του στη Βουλιαγμένη. Εχοντας καθιερωθεί ως θεσμός στην αγορά εργασίας, η εκδήλωση έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους του ΑLΒΑ με εκπροσώπους της ελληνικής και διεθνούς αγοράς εργασίας, ώστε να διερευνήσουν από κοινού προοπτικές για νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 77 φοιτητές από τα εξής ακαδημαϊκά προγράμματα: ΜΒΑ πλήρους φοίτησης, Ρrofessional ΜΒΑ, ΜSc in Finance (πλήρους και μερικής φοίτησης) και ΜSc in Strategic ΗRΜ. Παράλληλα, έλαβαν μέρος περίπου 70 διακεκριμένες εταιρείες, οι οποίες εκπροσωπήθηκαν από 100 υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, εκ των οποίων πολλοί και απόφοιτοι του ΑLΒΑ.

* Χαραγκιώνης: Ο όμιλος Χαραγκιώνη, που ειδικεύεται στην επένδυση, στην ανάπτυξη και διαχείριση εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων, μετά τη μίσθωση του κινηματογράφου Αστορ από τη Ηollywood Εntertainment στην Galleria Κοραή, προχώρησε στη μίσθωση ακινήτου στην εταιρεία Calin S.Α. που εκπροσωπεί γνωστές εμπορικές επωνυμίες, όπως Calzedonia, Ιntimissimi, Τezenis.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία