Βράβευση αεροπορικών εταιρειών

Το Αργυρό Βραβείο (Silver Αward) στον διαγωνισμό που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών (Εuropean Regions Αirline Αssociation) κέρδισε για τη χρονιά 2010-2011 η Οlympic Αir, στην απονομή που έγινε στη Βαρκελώνη, κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΕRΑ. Το χρυσό κέρδισε η ισπανική αεροπορική εταιρεία Βinter Canarian και το χάλκινο η δανική Cimber Sterling. Η Οlympic Αir βραβεύεται προτού συμπληρώσει 12 μήνες λειτουργίας, με δεδομένο ότι ξεκίνησε την πτητική της δραστηριότητα την 1η Οκτωβρίου 2009.

Βράβευση  αεροπορικών  εταιρειών | tovima.gr

Το Αργυρό Βραβείο (Silver Αward) στον διαγωνισμό που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών (Εuropean Regions Αirline Αssociation) κέρδισε για τη χρονιά 2010-2011 η Οlympic Αir, στην απονομή που έγινε στη Βαρκελώνη, κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΕRΑ. Το χρυσό κέρδισε η ισπανική αεροπορική εταιρεία Βinter Canarian και το χάλκινο η δανική Cimber Sterling.

Η Οlympic Αir βραβεύεται προτού συμπληρώσει 12 μήνες λειτουργίας, με δεδομένο ότι ξεκίνησε την πτητική της δραστηριότητα την 1η Οκτωβρίου 2009. Ο σύνδεσμος επιβραβεύει την ποιότητα των καλύτερων Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών, λαμβάνοντας υπόψη ευρύ φάσμα κριτηρίων, στην όλη δραστηριότητα μιας αεροπορικής εταιρείας.

Η κριτική επιτροπή που αποτελείτο από ανώτατα στελέχη και ειδικούς στον χώρο της Πολιτικής Αεροπορίας (πρώην διευθύνοντες σύμβουλοι αεροπορικών εταιρειών και ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι) έλαβε υπόψη της μια σειρά από εξειδικευμένα κριτήρια, όπως η ανάπτυξη της Οlympic Αir, η στρατηγική διαφήμισης και προώθησης του αεροπορικού προϊόντος της, η δραστηριοποίησή της σε θέματα ασφάλειας και περιβάλλοντος, καθώς και η ενεργός συμμετοχή της στα ζητήματα που απασχολούν τον ευρωπαϊκό κλάδο των αερομεταφορών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk