Συνάντηση φίλων της Alfa Romeo

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά ιστορικά μοντέλα ιστορικής σημασίας όπως είναι τα 6C, Duetto, Montreal, GTA, Giulia GT, Giulia Ti Super, Alfetta, GTV, καθώς και τα νέα μοντέλα, όπως τη νέα Giulietta, τη νέα ΜιΤο και 159.

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 100 χρόνων της Alfa Romeo, ο Ελληνικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Alfa Romeo με τη συμμετοχή της λέσχης των alfisti.gr προσκαλεί τους φίλους του αυτοκινήτου στο Ζάππειο στις 10 Οκτωβρίου, για να ζήσει ένα μοναδικό ταξίδι από το παρελθόν μέχρι σήμερα, ανακαλύπτοντας μερικές από τις πιο σημαντικές σελίδες της ιστορίας του αυτοκινήτου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Fiat Group Automobiles Hellas.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά μοντέλα ιστορικής σημασίας όπως: 6C, Duetto, Montreal, GTA, Giulia GT, Giulia Ti Super, Alfetta, GTV, καθώς και τα νέα μοντέλα, όπως τη νέα Giulietta, τη νέα ΜιΤο και 159.

Καθένα από αυτά τα μοντέλα υποδεικνύουν την προσήλωση, τη δέσμευση, την επαγγελματική υπερηφάνεια χιλιάδων ανθρώπων -στελεχών, μηχανικών και εργατών- που έχουν διαδεχθεί ο ένας τον άλλο με το πέρασμα των χρόνων, από τα εργοστάσια μέχρι και τις αγωνιστικές πίστες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Αίγλης του Zάππειου στις 10 Οκτωβρίου, από τις 10:30 έως τις 14:30. Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία