Αντώνης ΣαμαράςΕκκληση για αναστολή των κινητοποιήσων

Έκκληση στους ιδιοκτήτες φορτηγών να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους απηύθυνε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση και στον πρωθυπουργό να δώσει μεγαλύτερη μεταβατική περίοδο, ώστε να εκτονωθεί η κρίση, ενώ ανέφερε ότι «το εμπόριο έχει φτάσει στα όριά του και δεν αντέχει άλλο».

Παρέμβαση στο θέμα των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών φορτηγών Δημόσιας Χρήσης και στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον ανεφοδιασμό της αγοράς έκανε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς έκανε έκκληση τόσο στους ιδιοκτήτες φορτηγών να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, όσο και στον πρωθυπουργό να δώσει μεγαλύτερη μεταβατική περίοδο, ώστε να εκτονωθεί η κρίση, δηλαδή -όπως εξήγησε- «να κάνει η κυβέρνηση έστω και με καθυστέρηση αυτό που πρότεινε η ΝΔ από την αρχή».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας: «Επισημαίνω τη διαφορά ανάμεσα στη δική μας αντιπολιτευτική στάση, την υπεύθυνη, και εκείνη του ΠΑΣΟΚ πριν από ένα χρόνο, όταν ο σημερινός πρωθυπουργός κατέβαινε στον Πειραιά και εμφανιζόταν ως θύμα των δακρυγόνων, που σήμερα βέβαια πέφτουν με δική του εντολή».

Καταλήγοντας, ο κ. Σαμαράς ανέφερε: «Κάνω έκκληση να πρυτανεύσει η λογική από όλες τις πλευρές σήμερα, όχι αύριο, γιατί το εμπόριο έχει φθάσει στα όριά του και δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk