Ναυπηγεία Σκαραμαγκά «Τα υποβρύχια θα κρατήσουν το προσωπικό»

Ερωτήματα σχετικά με το μέλλον των 1.300 εργαζομένων στον Σκαραμαγκά δημιούργησαν τα όσα είπε στην Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής ο Ισκαντάρ Σαφά, ο ισχυρός άνδρας της Αbu Dhabi Μar (ΑDΜ), η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν από την αγορά του 75% των Ναυπηγείων. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την κύρωση της συμφωνίας ο κ. Σαφά, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει καταθέσει business plan για τη νέα του επένδυση, απέφυγε να εγγυηθεί για τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας στην επιχείρηση για τα επόμενα 10-15 χρόνια.

<b>Ναυπηγεία Σκαραμαγκά</b> «Τα υποβρύχια θα κρατήσουν το προσωπικό» | tovima.gr

Ερωτήματα σχετικά με το μέλλον των 1.300 εργαζομένων στον Σκαραμαγκά δημιούργησαν τα όσα είπε στην Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής ο Ισκαντάρ Σαφά, ο ισχυρός άνδρας της Αbu Dhabi Μar (ΑDΜ), η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν από την αγορά του 75% των Ναυπηγείων.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την κύρωση της συμφωνίας ο κ. Σαφά, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει καταθέσει business plan για τη νέα του επένδυση, απέφυγε να εγγυηθεί για τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας στην επιχείρηση για τα επόμενα 10-15 χρόνια. Σε ερωτήσεις βουλευτών επεσήμανε ότι μετά τη συμφωνία του Ελληνικού Δημοσίου για την κατασκευή δύο νέων υποβρυχίων τύπου 214, συνολικού κόστους 1 δισ. ευρώ, απάντησε ότι αυτή η προμήθεια θα εξασφαλίσει την απασχόληση μόλις του 35% του προσωπικού.

Δεν δίστασε μάλιστα να πει ότι θα χρειαστεί να κατασκευαστούν έως και 20 υποβρύχια

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk