Προγράμματα ενίσχυσης μικρομεσαίων

Παρατείνονται τα προγράμματα ενίσχυσης των μικρομεσαίων μεταποιητικών επιχειρήσεων από το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και αυξάνονται τα ποσοστά της δημόσιας χρηματοδότησης. Οι δικαιούχοι ενισχύσεων του Προγράμματος «Μεταποίηση στις νέες συνθήκες» αυξάνονται καθώς δίδεται δικαίωμα συμμετοχής και στις μεσαίες επιχειρήσεις οποιασδήποτε δραστηριότητας. Επίσης αυξάνονται τα ποσοστά χρηματοδότησης στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας τουλάχιστον κατά 5% και μειώνεται το ελάχιστο ύψος προϋπολογισμού του επιλέξιμου επενδυτικού σχεδίου για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις στα 30.

Προγράμματα  ενίσχυσης  μικρομεσαίων | tovima.gr

Παρατείνονται τα προγράμματα ενίσχυσης των μικρομεσαίων μεταποιητικών επιχειρήσεων από το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και αυξάνονται τα ποσοστά της δημόσιας χρηματοδότησης. Οι δικαιούχοι ενισχύσεων του Προγράμματος «Μεταποίηση στις νέες συνθήκες» αυξάνονται καθώς δίδεται δικαίωμα συμμετοχής και στις μεσαίες επιχειρήσεις οποιασδήποτε δραστηριότητας. Επίσης αυξάνονται τα ποσοστά χρηματοδότησης στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας τουλάχιστον κατά 5% και μειώνεται το ελάχιστο ύψος προϋπολογισμού του επιλέξιμου επενδυτικού σχεδίου για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις στα 30.000 ευρώ. Επίσης παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής προτάσεων ως τις 20 Δεκεμβρίου 2010.

Για το πρόγραμμα «Ενδυση και υπόδηση: νέες προοπτικές» αυξάνονται τα ποσοστά χρηματοδότησης στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας τουλάχιστον κατά 5% και μειώνεται το ελάχιστο ύψος προϋπολογισμού του επιλέξιμου επενδυτικού σχεδίου στα 50.000

ευρώ. Παρατείνεται, τέλος, η ημερομηνία υποβολής προτάσεων για το πρόγραμμα ως τις 22 Νοεμβρίου 2010.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive