Μπαχρέιν Αναπάντεχη επιτυχία του πρώτου sex shop

Το κατάστημα –η επιγραφή του το αναφέρει σαν «μπουτίκ»– δεν διαθέτει ερωτικές ταινίες και άλλα βοηθήματα που «δεν επιτρέπονται στο Ισλάμ», όπως διευκρινίζει η ιδιοκτήτρια.

Παρά τα αυστηρότατα ήθη, το πρώτο σεξσόπ σε αραβικές χώρες άνοιξε στο Μπαχρέιν και λειτουργεί με επιτυχία όπως υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια του.

Σε ρεπορτάζ του το Spiegel αναφέρει ότι η επιχείρηση λειτουργεί στα προάστια της πρωτεύουσας Μανάμα.

Η ιδιοκτήτρια, διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών, δέχεται παραγγελίες και τηλεφωνικά και παραδίδει τα προϊόντα ακόμα και σε πελάτισσες πλήρως καλυμμένες με χιτζάμπ. Άλλες έρχονται με τους συζύγους τους.

Συσκευές μασάζ, φαγώσιμα εσώρουχα με γεύσεις φρούτων ακόμα και μαστίγια και διεγερτικά σκευάσματα υπάρχουν στο κατάστημα και, σύμφωνα με τις αναφορές, έχουν ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των κατοίκων της χώρας αλλά και επισκεπτών από τη Σαουδική Αραβία.

Πάντως το κατάστημα –η επιγραφή του το αναφέρει σαν «μπουτίκ»– δεν διαθέτει ερωτικές ταινίες και άλλα βοηθήματα που «δεν επιτρέπονται στο Ισλάμ», όπως διευκρινίζει η ιδιοκτήτρια.

Η ίδια σημειώνει ότι είναι και νομικά καλυμμένη, καθώς ο νόμος δεν της απαγορεύει τις εισαγωγές των προϊόντων που διαθέτει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
Σίβυλλα
Helios Kiosk