Καπ ντ΄ ΑγκντΕμφύλιος στον παράδεισο των γυμνιστών

Αν νομίζετε ότι είναι αδύνατον να κοκκινίσει από ντροπή ένας γυμνιστής, κάνετε μεγάλο λάθος. Στη Γαλλία έχει ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των γυμνιστών του Καπ ντ΄ Αγκντ, όπου βρίσκεται η μεγαλύτερη κατασκήνωση του είδους στην Ευρώπη, και η αιτία δεν είναι άλλη από την προσβολή των ηθών. Σωστά διαβάσατε! Από τη μια πλευρά βρίσκονται οι «παραδοσιακοί γυμνιστές», αυτοί δηλαδή που λένε ότι πηγαίνουν εκεί κάθε χρόνο με τις οικογένειές τους για να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς τα περιττά ρούχα, και από την άλλη μια νέα εσοδεία τουριστών με ελευθεριάζοντα ήθη, που συνδυάζουν τον γυμνισμό με την ξέφρενη διασκέδαση, το ελεύθερο σεξ και τις ανταλλαγές συντρόφων.

ΠΑΡΙΣΙ Αν νομίζετε ότι είναι αδύνατον να κοκκινίσει από ντροπή ένας γυμνιστής, κάνετε μεγάλο λάθος. Στη Γαλλία έχει ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των γυμνιστών του Καπ ντ΄ Αγκντ, όπου βρίσκεται η μεγαλύτερη κατασκήνωση του είδους στην Ευρώπη, και η αιτία δεν είναι άλλη από την προσβολή των ηθών.

Σωστά διαβάσατε! Από τη μια πλευρά βρίσκονται οι «παραδοσιακοί γυμνιστές», αυτοί δηλαδή που λένε ότι πηγαίνουν εκεί κάθε χρόνο με τις οικογένειές τους για να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς τα περιττά ρούχα, και από την άλλη μια νέα εσοδεία τουριστών με ελευθεριάζοντα ήθη, που συνδυάζουν τον γυμνισμό με την ξέφρενη διασκέδαση, το ελεύθερο σεξ και τις ανταλλαγές συντρόφων. Τα πράγματα αγρίεψαν πραγματικά πριν από δύο χρόνια, όταν έγιναν ως και εμπρηστικές επιθέσεις σε σεξ κλαμπ οι οποίες αποδόθηκαν στους «παραδοσιακούς» γυμνιστές.

Πριν από λίγες ημέρες το θέμα έφθασε στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης της Νότιας Γαλλίας, όπου οι «παραδοσιακοί» διαμαρτυρήθηκαν στις αρχές λέγοντας ότι οι ίδιοι και τα παιδιά τους έρχονται «καθημερινά αντιμέτωποι με ηδονοβλεψίες και επιδειξιμανείς, που φτάνουν ως το σημείο να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις δημοσίως».

Το χειρότερο απ΄ όλα, είπαν, είναι ότι οι εισβολείς κυκλοφορούν φορώντας τα ρούχα τους και κοροϊδεύουν τους «αγνούς» γυμνιστές.

Το Καπ ντ΄ Αγκντ είναι γνωστό ως «πόλη των γυμνών» λόγω της μεγάλης κατασκήνωσης γυμνιστών που δημιουργήθηκε εκεί πριν από 40 χρόνια. Μπορεί να φιλοξενήσει ως και 40.000 άτομα και διαθέτει το δικό της λιμάνι με μαρίνα για σκάφη, διαμερίσματα, ξενοδοχείο, καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, κομμωτήρια, ταχυδρομείο και τράπεζα. Και όλα αυτά δίπλα σε μια παραλία μήκους δύο χιλιομέτρων που θεωρείται ο παράδεισος των γυμνιστών όλης της Ευρώπης.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πήραν τον λόγο εκπρόσωποι των παραδοσιακών γυμνιστών οι οποίοι εμφανίστηκαν ντυμένοι.

«Αγοράσαμε ένα διαμέρισμα εδώ πριν από 34 χρόνια επειδή θέλαμε να ζούμε γυμνοί και να χαιρόμαστε τον ήλιο. Θέλαμε μια ζωή κοντά στη φύση. Σήμερα μας περιτριγυρίζουν άγρια ζώα» είπε ένας. «Πιο συχνά βλέπεις γύρω σου ντυμένους παρά γυμνούς… Αν είσαι ένας συνηθισμένος γυμνιστής, σε κοιτάζουν σαν να είσαι κάτι παράξενο» συμπλήρωσε ένας άλλος.

Ολοι τους ζήτησαν από τη δημοτική αρχή να επέμβει προτού χαλάσει εντελώς η εικόνα της πόλης από τη συμπεριφορά των «εισβολέων». Ο δήμαρχος απάντησε πως έχει κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του για να κρατήσει χωριστά τις δύο φυλές και ότι απαγόρευσε την είσοδο των ανηλίκων στα «πονηρά» κέντρα. «Δεν μπορώ να βάλω έναν αστυνομικό πίσω από κάθε γυμνιστή» τους είπε σε μια μάλλον μάταιη προσπάθεια να κλείσει εκεί το θέμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
Σίβυλλα
Helios Kiosk