Καβάλα Απειλήθηκαν επεισόδια έξω από την έκθεση Kavalaexpo 2010

Eξω από το συνεδριακό κέντρο της Καβάλας, αφίχθηκε ο υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης, προκειμένου να τελέσει τα εγκαίνια της 18ης Περιφερειακής Έκθεσης με την επωνυμία «Kavalaexpo 2010» που διοργανώνει το επιμελητήριο της πόλης.

Επεισόδια απειλήθηκαν το απόγευμα από ομάδα ιδιοκτητών φορτηγών δημοσίας χρήσης έξω από το συνεδριακό κέντρο της Καβάλας, όπου αφίχθηκε ο υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης, προκειμένου να τελέσει τα εγκαίνια της 18ης Περιφερειακής Έκθεσης με την επωνυμία «Kavalaexpo 2010» που διοργανώνει το επιμελητήριο της πόλης.

Ο κ. Τιμοσίδης, με απόλυτη ψυχραιμία απέφυγε να απαντήσει στις προκλητικές ενέργειες των συγκεντρωμένων και δέχθηκε να συναντήσει τριμελή αντιπροσωπεία τους. Το αίτημα έγινε δεκτό από μέρους των διαμαρτυρομένων και πριν τα εγκαίνια της έκθεσης συζήτησε μαζί τους παρουσία του πρόεδρου του Επιμελητηρίου Αγγελου Τσατσούλη.

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών επέδωσαν στον υπουργό υπόμνημα με τα αιτήματα τους, ζήτησαν την απόσυρση του νομοσχεδίου και τόνισαν δεν θα σταματήσουν τις κινητοποιήσεις και τον αγώνα τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία