Υπουργείο ΔικαιοσύνηςΔεκτή η παραίτηση του γγ Γιώργου Δημήτραινα

Δεκτή έγινε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη η παραίτηση, για προσωπικούς λόγους, του Γιώργου Δημήτραινα από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου.

Δεκτή έγινε από τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χάρη Καστανίδη η παραίτηση, για προσωπικούς λόγους, του κ. Γιώργου Δημήτραινα από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου.

Ο υπουργός τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στο υπουργείο και για τις άοκνες προσπάθειες του να προωθηθούν οι κοινοί στόχοι, προσπάθειες στηριγμένες στην ακεραιότητα, το ήθος και την επιστημονική επάρκειά του.

Μαζί με τις ευχαριστίες, τού εύχεται κάθε επιτυχία στις εφεξής ακαδημαϊκές, επιστημονικές και επαγγελματικές δραστηριότητές του.

Το κείμενο της παραίτησης του κ. Δημήτραινα έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ, αγαπητέ Χάρη, θα ήθελα και από τη θέση αυτή να σ’ ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη, με την οποία με περιέβαλες και, βέβαια, τον ίδιο τον Πρωθυπουργό που μου έδωσε τη δυνατότητα συμμετοχής σε θέση ευθύνης στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

»Αυτή τη χρονιά δουλέψαμε πολύ σκληρά και με σοβαρές προσωπικές θυσίες σε μια κοινή προσπάθεια εξορθολογισμού των θεσμικών παραμέτρων και βελτίωσης των συνθηκών απονομής της Δικαιοσύνης στη χώρα μας.

»Δυστυχώς αυστηρά προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να συμπράττω, από την ίδια θέση, σ’ αυτή την προσπάθειά μας.

»Σε διαβεβαιώνω, ωστόσο, ότι από την πλευρά του δικηγόρου και πανεπιστημιακού οι προσπάθειές μου προς την κατεύθυνση της στήριξης του κυβερνητικού έργου στον τομέα της Δικαιοσύνης δεν πρόκειται να μειωθούν.

»Επιστρέφοντας στο δικηγορικό μου γραφείο και στο Πανεπιστήμιο σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και ολοκλήρωση του έργου σου στο Υπουργείο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική