Σύντομα

* Ιπποτούρ ΑΕ: Τη σύναψη συνεργασίας με τις εταιρείες Λίρα και Οξοποιία Παν ανακοίνωσε χθες η εταιρεία, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πορείας της στον τομέα της διανομής και αντιπροσώπευσης επώνυμων προϊόντων ελληνικής παραγωγής. Με βάση τις συνεργασίες αυτές, η Ιπποτούρ έχει αναλάβει την εμπορία και διανομή των καρυκευμάτων Λίρα, καθώς και τη διανομή της σειράς ξιδιών και χυμών λεμονιού για μαγειρική τής Παν. Σημειωτέον ότι η στρατηγική ανανέωσης και αναβάθμισης του …

Σύντομα | tovima.gr

* Ιπποτούρ ΑΕ: Τη σύναψη συνεργασίας με τις εταιρείες Λίρα και Οξοποιία Παν ανακοίνωσε χθες η εταιρεία, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πορείας της στον τομέα της διανομής και αντιπροσώπευσης επώνυμων προϊόντων ελληνικής παραγωγής. Με βάση τις συνεργασίες αυτές, η Ιπποτούρ έχει αναλάβει την εμπορία και διανομή των καρυκευμάτων Λίρα, καθώς και τη διανομή της σειράς ξιδιών και χυμών λεμονιού για μαγειρική τής Παν. Σημειωτέον ότι η στρατηγική ανανέωσης και αναβάθμισης του χαρτοφυλακίου των προϊόντων και των υπηρεσιών που εφαρμόζει η Ιπποτούρ εστιάζει, σε μεγάλο βαθμό, στην προώθηση των ελληνικών καινοτόμων προϊόντων, που χαρακτηρίζονται από ποιότητα και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

* Sprider Stores: Η υλοποίηση του επενδυτικού του προγράμματος του ομίλου για το έτος 2010 συνεχίστηκε με τα εγκαίνια του τρίτου σημείου πώλησης του ομίλου στη Σόφια και συνολικά έκτου καταστήματος στη γειτονική Βουλγαρία. Το νέο Sprider Store βρίσκεται πλησίον της φοιτητούπολης, εντός του εμπορικού κέντρου ΜΡΙ, και διαθέτει επιφάνεια πώλησης περίπου 700 τ.μ. που διανέμεται σε τρία επίπεδα.

* Νuntius ΑΧΕΠΕΥ: Ο τεχνικός αναλυτής κ. Χάουαρντ Φρεντ θα μιλήσει στους έλληνες επενδυτές φίλους της τεχνικής ανάλυσης και του Forex το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στα γραφεία της χρηματιστηριακής εταιρείας. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο συγκεκριμένος αναλυτής έχει να επιδείξει ιστορικό επιτυχημένων πράξεων, αφού 2 στις 3 φορές οι προβλέψεις του είναι σωστές και όταν είναι λάθος παίρνει έντεχνα μικρή ζημιά». Η τεχνική ανάλυσή του διοχετεύεται μέσω της ελβετικής πλατφόρμας ΜigΒank Swiss με την οποία συνεργάζεται η Νuntius.

* ΜLS Πληροφορική: Την έγκριση του ευρωπαϊκού έργου CΗΟReΟS, στο οποίο συμμετέχουν η ΜLS και κορυφαίοι ερευνητικοί φορείς της Ευρώπης, ανακοίνωσε η εταιρεία. Το έργο με τίτλο «Large Scale Choreographies for the Future Ιnternet» («Χορογραφίες μεγάλης κλίμακας για το Διαδίκτυο του μέλλοντος») χρηματοδοτείται από την ΕΕ (FΡ7) και η υλοποίησή του ξεκινά την 1η Οκτωβρίου 2010. Στο CΗΟReΟS η ΜLS θα συνεργαστεί με το Ινστιτούτο Ερευνας στην Πληροφορική και στον Αυτοματισμό της Γαλλίας ΙΝRΙΑ, το Πανεπιστήμιο City, τη γαλλική εταιρεία πληροφοριακών συστημάτων για την αεροδιαστημική και αμυντική βιομηχανία Τhales Group, τη Wind και ακόμη 11 επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Ολοι οι συμμετέχοντες θα εισπράξουν 6,3 εκατ. ευρώ συνολικά. Η ΜLS θα εισπράξει 350.000 ευρώ.

* Ιntracom Τelecom: Με τη διάκριση του κορυφαίου Service Ρartner για το 2010 (Services Ρartner of the Υear 2010- Μediterranean Region) τιμήθηκε κατά τη διάρκεια του ετήσιου Παγκόσμιου Συνεδρίου Συνεργατών της Cisco, που έλαβε χώρα στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk