Εμμεση «αθώωση» Κομπότη από την Ενωση Β΄ – Γ΄ Εθνικής

Ανακοίνωση με την οποία εμμέσως πλην σαφώς «αθωώνει» την ΠΑΕ Λεβαδειακός και τον πρόεδρό της κ. Γιάννη Κομπότη στην υπόθεση δωροδοκίας την οποία κατήγγειλε το περασμένο Σάββατο ο τερματοφύλακας των Τρικάλων Χρήστος Πουρής εξέδωσε χθες το ΔΣ της Ενωσης Β΄- Γ΄ Εθνικής. «Η Football League (όπως ονομάζεται από εφέτος) καταδικάζει τις πρακτικές οι οποίες οδηγούν στη σπίλωση της υπόληψης προσώπωνεφόσον δεν υφίστανται στοιχεία που να καταδεικνύουν προδήλως τη συμμετοχή σε ενέργειες που δημιουργούν την αίσθηση ότι στο ποδόσφαιρό μας υπάρχει ανυποληψία και αναξιοπιστία,χωρίς να αποφαίνονται για αυτό αρμόδια όργανα.

Ανακοίνωση με την οποία εμμέσως πλην σαφώς «αθωώνει» την ΠΑΕ Λεβαδειακός και τον πρόεδρό της κ. Γιάννη Κομπότη στην υπόθεση δωροδοκίας την οποία κατήγγειλε το περασμένο Σάββατο ο τερματοφύλακας των Τρικάλων Χρήστος Πουρής εξέδωσε χθες το ΔΣ της Ενωσης Β΄- Γ΄ Εθνικής. «Η Football League (όπως ονομάζεται από εφέτος) καταδικάζει τις πρακτικές οι οποίες οδηγούν στη σπίλωση της υπόληψης προσώπωνεφόσον δεν υφίστανται στοιχεία που να καταδεικνύουν προδήλως τη συμμετοχή σε ενέργειες που δημιουργούν την αίσθηση ότι στο ποδόσφαιρό μας υπάρχει ανυποληψία και αναξιοπιστία,χωρίς να αποφαίνονται για αυτό αρμόδια όργανα. Η Ενωσή μας εκφράζει τη συμπαράστασή της στα πρόσωπα-μέλη που πλήττονται ηθικά και κοινωνικά με τις ως άνω ενέργειες.Με τέτοιου είδους κινήσεις πλήττεται η Ενωση και δημιουργούνται σκιές που δυσχεραίνουν το έργο της σε όλα τα επίπεδα αντιμετώπισης και επίλυσης των προβλημάτων της»

Ο τερματοφύλακας των Τρικάλων Χρήστος Πουρής επιμένει στην καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας του (ΑCΤΙΟΝΙΜΑGΕS)

αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Η Ενωση αποφάσισε επίσης να στείλει στην Πειθαρχική Επιτροπή της τον φάκελο με όλα τα δημοσιεύματα αλλά και τις τοποθετήσεις των μελών του ΔΣ (!) προκειμένου να επιληφθεί της υπόθεσης και να αποδώσει ευθύνες όπου υπάρχουν. Επειδή όμως η ανακοίνωση αφήνει σκιές ως προς την καταγγελία του τερματοφύλακα των Τρικάλων, επιβάλλεται να ασχοληθούν με την υπόθεση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ και ο αθλητικός εισαγγελέας.

Ο Πουρής επανέλαβε και χθες ότι δέχθηκε επανειλημμένως τηλεφωνήματα, ένα από τα οποία παρουσία αστυνομικών, από πρόσωπο που κατονόμασε και το οποίο, όπως είπε, του προσέφερε 20.000 ευρώ για να έχει μειωμένη απόδοση στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Τι είπε στη χθεσινή συνεδρίαση επί του θέματος π.χ. ο πρόεδρος του Εθνικού, του Αγροτικού Αστέρα ή του Διαγόρα κανέναν δεν ενδιαφέρει. Αν δεν διαταχθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δεν θα λάμψει η αλήθεια ως προς την καταγγελία του τερματοφύλακα των Τρικάλων. Το γεγονός ότι το ΔΣ της Football League επιλήφθηκε της υπόθεσης (και μάλιστα έβγαλε και ετυμηγορία…) προτού εκδικαστεί στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα προφανώς δεν τιμά το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, το οποίο- ας μην ξεχνάμε-, σύμφωνα με την UΕFΑ, μετράει από πέρυσι δεκάδες ύποπτα για στήσιμο (χάριν του στοιχήματος) ματς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk