Αναβλήθηκε η εκδίκαση από τον Αρειο Πάγο της υπόθεσης για τη μονιμοποίηση συμβασιούχου

Η αναβολή ζητήθηκε από τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και άλλους συμβασιούχους με το αιτιολογικό ότι πρόκειται για υπόθεση μείζονος σημασίας και υπάρχει ανάγκη να μελετηθεί το θέμα.

Αναβλήθηκε η εκδίκαση από τον Αρειο Πάγο της υπόθεσης για τη μονιμοποίηση συμβασιούχου | tovima.gr

Αναβλήθηκε για τις 20 ιανουαρίου 2011 η εκδίκαση από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου της υπόθεσης που αφορούσε αίτημα μονιμοποίησης συμβασιούχων του ΟΠΑΠ.

Αίτημα αναβολής υπεβλήθη από τους παρεμβαίνοντες στην υπόθεση, οι οποίοι είναι η ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, οι συμβασιούχοι πυροσβέστες, οι συμβασιούχοι ΚΕΠΕ και οι συμβασιούχοι έκτακτοι του Δημοσίου, κ.λπ.

Η αναβολή ζητήθηκε από τους δικηγόρους των παρεμβαινόντων με το αιτιολογικό ότι πρόκειται για υπόθεση μείζονος σημασίας και υπάρχει ανάγκη να μελετήσουν το νομικό ζήτημα που έχει τεθεί, καθώς με την εισήγηση τίθενται θέματα διαχρονικού δικαίου.

Στο αίτημα των παρεμβαινόντων αντιτάχθηκε η δικηγόρος των προσαγωγόντων συμβασιούχων στον Άρειο Πάγο.

Τελικά δόθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου αναβολή.

Μετά την αναβολή της υπόθεσης, στους συμβασιούχους που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τον Αρειο Πάγο μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Ανδρεουλάκος, όπως και οι δικηγόροι των παρεμβαινόντων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk