Υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά

Το μεσημέρι η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας

Στις 12 το μεσημέρι ξεκινά η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά. Κύριο θέμα της συνεδρίασης αναμένεται να είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, για τις οποίες η ΝΔ έχει θέσει δύο στόχους: αφενός τη στήριξη των «γαλάζιων» υποψηφίων στις 13 περιφέρειες της χώρας και τους μεγάλους δήμους, αφετέρου να καταδείξει ότι η ψήφος στους «γαλάζιους» υποψηφίους συνιστά και ψήφο διαμαρτυρίας κατά του Μνημονίου.

Το μεσημέρι η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας | tovima.gr

Στις 12:00 το μεσημέρι ξεκινά η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά.

Κύριο θέμα της συνεδρίασης αναμένεται να είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, για τις οποίες η ΝΔ έχει θέσει δύο στόχους: αφενός τη στήριξη των «γαλάζιων» υποψηφίων στις 13 περιφέρειες της χώρας και τους μεγάλους δήμους, αφετέρου να καταδείξει ότι η ψήφος στους «γαλάζιους» υποψηφίους συνιστά και ψήφο διαμαρτυρίας κατά του Μνημονίου.

Η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ γίνεται στη σκιά της κλήτευσης Καραμανλή στην Προανακριτική Επιτροπή για το Βατοπαίδι, καθώς και της αποπομπής του ευρωβουλευτή Θεόδωρου Σκυλακάκη, από τον οποίο η Ρηγίλλης έχει ζητήσει να παραδώσει την έδρα στην Ευρωβουλή.

Ο κ. Σκυλακάκης έχει αρνηθεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Στην ομιλία του προς τους βουλευτές της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχθεί φαινόμενα εσωστρέφειας στο κόμμα -κατά πληροφορίες θα πει ότι το κεφάλαιο της εσωστρέφειας έχει κλείσει- και ότι το κόμμα θα είναι πολύ αυστηρό απέναντι στις διαφοροποιήσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική