ΣΕΒ

«Καμία υποχώρηση, εκβιάζουν»

Μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν τώρα όλα τα κλειστά επαγγέλματα είναι η ψήφιση του νομοσχεδίου για τις οδικές μεταφορές, σύμφωνα με τον ΣΕΒ. Οι επιχειρηματίες προσδοκούν το κυβερνητικό επιτελείο να κάνει αποφασιστικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση τους επόμενους μήνες, «όχι επειδή το προβλέπει οποιοδήποτε μνημόνιο αλλά επειδή το υπαγορεύουν οι δυσμενείς συνθήκες της ελληνικής οικονομίας», όπως τονίζουν χαρακτηριστικά μέλη από τη διοίκηση του ΣΕΒ. Χαρακτηρίζουν μάλιστα εκβιαστική …

Μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν τώρα όλα τα κλειστά επαγγέλματα είναι η ψήφιση του νομοσχεδίου για τις οδικές μεταφορές, σύμφωνα με τον ΣΕΒ. Οι επιχειρηματίες προσδοκούν το κυβερνητικό επιτελείο να κάνει αποφασιστικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση τους επόμενους μήνες, «όχι επειδή το προβλέπει οποιοδήποτε μνημόνιο αλλά επειδή το υπαγορεύουν οι δυσμενείς συνθήκες της ελληνικής οικονομίας», όπως τονίζουν χαρακτηριστικά μέλη από τη διοίκηση του ΣΕΒ.

Χαρακτηρίζουν μάλιστα εκβιαστική τη στάση που τηρούν πλέον οι ιδιοκτήτες φορτηγών και ζητούν από την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει «τους εκβιαστές με την αποφασιστικότητα που αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις». Ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δ. Δασκαλόπουλος δεν θέλησε χθες να κάνει επίσημη παρέμβαση, παραπέμποντας στη σκληρή δήλωσή του όταν είχαν ξεκινήσει οι κινητοποιήσεις στις χερσαίες μεταφορές περί τα τέλη Ιουλίου.

Στην οδό Ξενοφώντος εκτιμούν ότι τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση έχει οξυνθεί και περιμένουν από την κυβέρνηση να κρατήσει δυναμική στάση και να μην κάνει υποχωρήσεις, οι οποίες θα ήταν άλλωστε προοίμιο γενικότερων υπαναχωρήσεων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk