Στα άκρα η κόντρα με τη Ρηγίλλης

Δεν παραιτείται από το Ευρωκοινοβούλιο ο Θ.Σκυλακάκης

Ξεκάθαρο μήνυμα στην ηγεσία της ΝΔ έστειλε ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, ένα 24ωρο μετά τη διαγραφή του από το κόμμα. Με δηλώσεις του έβαλε τέλος στη συζήτηση για το εάν θα κρατήσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα κρατήσω την εντολή που μου δόθηκε μέχρι το τέλος της θητείας μου». Επέμεινε, δε, ότι το μνημόνιο είναι το μόνο που χωρίζει την Ελλάδα από την χρεοκοπία και παραδέχθηκε ότι διατηρεί επικοινωνία με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν παραιτείται από το Ευρωκοινοβούλιο ο Θ.Σκυλακάκης | tovima.gr

Ξεκάθαρο μήνυμα στην ηγεσία της ΝΔ έστειλε ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, ένα 24ωρο μετά τη διαγραφή του από το κόμμα. Με δηλώσεις του έβαλε τέλος στη συζήτηση για το εάν θα κρατήσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα κρατήσω την εντολή που μου δόθηκε μέχρι το τέλος της θητείας μου».

Μιλώντας στον «ΣΚΑΙ», ο κ. Σκυλακάκης επανέλαβε πως είναι ανέφικτες οι αιτιάσεις του Αντώνη Σαμαρά ότι μπορεί να μηδενιστεί το έλλειμμα έως το 2011, υπογραμμίζοντας πως το μνημόνιο είναι το μόνο που χωρίζει την Ελλάδα από την χρεοκοπία.

Ο κ. Σκυλακάκης δήλωσε ότι επιθυμεί να παραμείνει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ενώ σε ερώτηση εάν θα συμπλεύσει με την Ντόρα Μπακογιάννη είπε πως έχει επικοινωνία με πολλούς συναδέλφους ακόμα και με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική