Κριστίν Ο΄ Ντόνελ «Πήγα σε μάγισσες, σε σατανιστές…»

Το «σατανιστικό» παρελθόν της νεότητάς της κυνηγάει την Κριστίν Ο΄ Ντόνελ, εκλεκτή του υπερσυντηρητικού Κινήματος του Τσαγιού (Τea Ρarty) στις ΗΠΑ και υποψήφια των Ρεπουμπλικανών για τη γερουσιαστική έδρα της Πολιτείας Ντελαγουέρ. Αναγκάστηκε να ακυρώσει σειρά τηλεοπτικών εμφανίσεων μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο παραδέχεται ότι «ανακατεύτηκε με μαγεία» και συμμετείχε σε μεταμεσονύκτια συγκέντρωση σατανιστών. Την περασμένη Παρασκευή ο…

ΛΙΝΚΟΛΝ Το «σατανιστικό» παρελθόν της νεότητάς της κυνηγάει την Κριστίν Ο΄ Ντόνελ, εκλεκτή του υπερσυντηρητικού Κινήματος του Τσαγιού (Τea Ρarty) στις ΗΠΑ και υποψήφια των Ρεπουμπλικανών για τη γερουσιαστική έδρα της Πολιτείας Ντελαγουέρ. Αναγκάστηκε να ακυρώσει σειρά τηλεοπτικών εμφανίσεων μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο παραδέχεται ότι «ανακατεύτηκε με μαγεία» και συμμετείχε σε μεταμεσονύκτια συγκέντρωση σατανιστών.

Την περασμένη Παρασκευή ο Μπιλ Μάχερ, τηλεπαρουσιαστής σατιρικού πολιτικού τοκ σόου, μετέδωσε βίντεο από παλαιότερη δική του εκπομπή που μεταδόθη- κε το 1999. Η κυρία Ο΄ Ντόνελ ήταν καλεσμένη και εμφανίζεται να λέει: «Ανακατεύτηκα με μαγεία, αν και ποτέ δεν μετείχα σε σύναξη μαγισσών». Ακούγεται όμως να συμπληρώνει: «Μία από τις πρώτες μου συναντήσεις με μια μάγισσα ήταν σε έναν βωμό σατανιστών. Και δεν το γνώριζα. Εννοώ, υπήρχε εκεί λίγο αίμα και τέτοιου είδους πράγματα». «Πώς έγινε αυτό;» τη ρωτά ο παρουσιαστής. «Πήγαμε σινεμά και μετά κάναμε ένα μεταμεσονύκτιο πικνίκ σε έναν σατανιστικό βωμό» απαντά η κυρία Ο΄ Ντόνελ.

Ο κ. Μάχερ ισχυρίστηκε ότι διαθέτει 22 «αποκαλυπτικά βίντεο» για την υπερσυντηρητική πολιτικό. Και απείλησε ότι θα μεταδίδει ένα την εβδομάδα αν δεν δεχθεί η κυρία Ο΄ Ντόνελ να εμφανιστεί στο σόου του. «Είναι σαν να κρατώ ομήρους. Κάθε εβδομάδα που δεν θα εμφανίζεσαιθα πετώ έξω ένα πτώμα» είπε αστειευόμενος ο τηλεπαρουσιαστής.

Η 41χρονη Ο΄ Ντόνελ προσπάθησε να αστειευτεί με το όλο θέμα. «Πόσοι από εσάς δεν βγαίνατε με περίεργα άτομα στο γυμνάσιο;» αναρωτήθηκε στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης Ρεπουμπλικανών.

Αναλυτές εκτιμούν ότι τα περί μαγισσών και σατανιστικών συγκεντρώσεων αναμένεται να κλονίσουν την υποστήριξη μέρους της θρησκευτικής Δεξιάς, η οποία αποτελεί σημαντικό τμήμα των υποστηρικτών του Τea Ρarty και συνέβαλε στην εξασφάλιση του χρίσματος από την κυρία Ο΄ Ντόνελ. Αν και διατυπώνει υπερσυντηρητικές απόψεις (έχει καταδικάσει μεταξύ άλλων «τις παρελάσεις των ομοφυλοφίλων και τον αυνανισμό» ), η αδελφή της Τζιν, που δηλώνει ανοικτά λεσβία, τόνισε πως «η Κριστίν δεν είναι εναντίον των ομοφυλοφίλων».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος