Έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Μήνυση της μητέρας του Μάικλ Τζάκσον κατά της εταιρείας παραγωγής

Μήνυση κατά της εταιρείας παραγωγής AEG, που αναλάμβανε τις συναυλίες του Μάικλ Τζάκσον, υπέβαλε η μητέρα του τραγουδιστή, κατηγορώντας την ότι δεν παρείχε τη σωστή ιατρική φροντίδα  στον γιο της.

Μήνυση κατά της εταιρείας παραγωγής AEG, που αναλάμβανε τις συναυλίες του Μάικλ Τζάκσον, υπέβαλε η μητέρα του τραγουδιστή, κατηγορώντας την ότι δεν παρείχε τη σωστή ιατρική φροντίδα στον γιο της.

Η Κάθριν Τζάκσον υποστηρίζει ότι η AEG δεν παρείχει τον ιατρικό εξοπλισμό που θα έσωζε τη ζωή του Mάικλ Τζάκσον, ούτε επέβλεψε επαρκώς τον γιατρό που είχε προσλάβει για τον τραγουδιστή.

Στη μήνυση επίσης αναφέρει ότι ο Μάικλ Τζάκσον πιέστηκε πάρα πολύ απο την εταιρεία να φέρει εις πέρας τις συναυλίες στο Λονδίνο, για τις οποίες έκανε πρόβες την εποχή του θανάτου του.

Η AEG δεν έχει απαντήσει ακόμη στη μητέρα του τραγουδιστή.

Η μήνυση στρέφεται και κατά του Κένι Ορτέγκα, υπεύθυνου για τη σειρά συναυλιών «This is It».

Η Κάθριν Τζάκσον κατηγορεί την AEG επειδή «στην πραγματικότητα έκανε ό,τι μπορούσε να διασφαλίσει ότι ο Μάικλ Τζάκσον θα κατάφερνε να βγάλει την πρόβα και την συναυλία».

«Όταν πέθανε, ο Μάικλ Τζάκσον βρισκόταν κάτω από την επίβλεψη ενός γιατρού, τον οποίο διάλεξε, προσέλαβε και έλεγχε η AEG» αναφέρεται στη μήνυση για τον γιατρό Κάνραντ Μάρεϊ.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταστική ο βασιλιάς της ποπ πέθανε από ανακοπή καρδιάς εξαιτίας υπερβολικής δόσης του ισχυρού αναισθητικού προποφόλη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος