ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

Συμπαίκτης με τις Αρχές για διαφάνεια η ΕΠΟ

Χωρίς να αποκλείει την πιθανότητα κάποιοι- παλαιότεροι ασφαλώς- παράγοντές της να έχουν λερωμένη τη φωλιά τους ( «Ούτε το απευκταίο ενδεχόμενο να δεχτεί αυτογκόλ», αναφέρεται χαρακτηριστικά κρατώντας… πισινή), η ΕΠΟ εξέδωσε χθες ανακοίνωση αναφορικά με τις αποκαλύψεις για φοροδιαφυγή γνωστού μάνατζερ όπου εμπλέκονται και στοιχηματικές εταιρείες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, ακόμη και παράγοντες της Ομοσπονδίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:…

Συμπαίκτης με  τις Αρχές για  διαφάνεια η ΕΠΟ | tovima.gr

Χωρίς να αποκλείει την πιθανότητα κάποιοι- παλαιότεροι ασφαλώς- παράγοντές της να έχουν λερωμένη τη φωλιά τους ( «Ούτε το απευκταίο ενδεχόμενο να δεχτεί αυτογκόλ», αναφέρεται χαρακτηριστικά κρατώντας… πισινή), η ΕΠΟ εξέδωσε χθες ανακοίνωση αναφορικά με τις αποκαλύψεις για φοροδιαφυγή γνωστού μάνατζερ όπου εμπλέκονται και στοιχηματικές εταιρείες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, ακόμη και παράγοντες της Ομοσπονδίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με αφορμή τη διακίνηση φημώνπου δημοσιοποιούνται μέσω ρεπορτάζ και εμπλέκουν “στελέχη της ΕΠΟ” σε ύποπτες συναλλαγές, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Πάγια και σαφής θέση της ΕΠΟ είναι η επιβολή κανόνων διαφάνειας στο ποδόσφαιρο. Θέση που δεν απορρέει απλώς από τον θεσμικό της ρόλο, αλλά και από τη σφοδρή επιθυμία της Ομοσπονδίας να κερδίσει το στοίχημα για ένα καθαρό προϊόν χωρίς σκιές.

Τίποτα δεν πρόκειται να προκαλέσει την ανάσχεση της επίμονης προσπάθειας εκ μέρους της ΕΠΟ να αναδειχτεί νικήτρια στον αγώνα της αξιοπιστίας. Ούτε το απευκταίο ενδεχόμενο να δεχτεί αυτογκόλ. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση των Αρχών, έτσι ώστε να διευκολύνουμε το έργο των ελεγκτικών μηχανισμών και της Δικαιοσύνης. Σε αυτό τον αγώνα είναι συμπαίκτες μας. Η ΕΠΟ θα διατηρήσει την πολιτική των “ανοικτών θυρών” προς τις Αρχές και αναμένει αυτή η συνεργασία να αποκτήσει αμφίδρομο χαρακτήρα για να προκύψει άμεσα το κοινά επιδιωκόμενο αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός