Ανδρέας Λοβέρδος «Το εισιτήριο στα εξωτερικά ιατρεία ισχύει για όλους»

Μήνυμα προς τις διοικήσεις των νοσοκομείων πως το εισιτήριο, ύψους 3 ευρώ, που έχει καθοριστεί για κάθε επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία, ισχύει για όλους, έστειλε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στο «Τζάνειο» διαπίστωσε ότι το αντίτιμο …

Μήνυμα προς τις διοικήσεις των νοσοκομείων πως το εισιτήριο, ύψους 3 ευρώ, που έχει καθοριστεί για κάθε επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία, ισχύει για όλους, έστειλε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στο «Τζάνειο» διαπίστωσε ότι το αντίτιμο το κατέβαλαν κανονικά μόνο οι Έλληνες ασθενείς, και όχι οι αλλοδαποί, λόγω παρερμηνείας του σχετικού νόμου.

Όπως είπε ο υπουργός, προκειμένου να ρυθμιστεί το θέμα, θα αποσταλεί άμεσα σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία ενημερωτική εγκύκλιος, η οποία θα αποσαφηνίζει τις διατάξεις του νόμου.

Κατά την επίσκεψή του στο «Τζάνειο», ο κ. Λοβέρδος ενημερώθηκε από τον διοικητή και τους διευθυντές για τη λειτουργία του και εν συνεχεία περιηγήθηκε στα εξωτερικά ιατρεία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk